Pewnie ze będę testować.Wyluzowanie często bardzo pomagabędziesz testować?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie ze będę testować.Wyluzowanie często bardzo pomagabędziesz testować?
Pewnie ze będę testować.
Dokładnie. Jutro następny tescik. Został mi ostatni o czułości 10. I jeden mam o czułości 25 ale to go zostawię na dzień spodziewanej@.Haha jakby sobie można było odmówić takiej przyjemnoscitrzymam kciuki
![]()
Fabimama my prawdopodobnie straciliśmy córeczkę.Nazwalam ja Julka.Tak bardzo bym chciała żeby dziecko wróciło do mnie, chociaż jakaś jej cząstka.Tak sobie myślę,ze jak uda mi się zajść i urodzic i jak tylko wezme dziecko w ramiona i spojrze w oczka to poczuje te utracone dziedziatko.
Nigdy nie miałam mdlosci przed @ no ale tym razem mogą być. Wszystko się okaże na dniach.Izabela ja to mdłości mam z reguły przed @.W tym cyklu miałam nieźle, w dodatku 2 dni przed @ odrzucilo mnie od słodkiego , tak jak to było przy drugiej ciazy.A ja to zawsze slodkolubna, w dodatku przed @ to juz wogole ale u mnie niestety nic z tego.Może u Ciebie mdłości będą objawy ciazy.