reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja mam dziś 26 dc, cykle ostatnio mam 26- dniowe i pozwoliłam sobie zrobić test facelle i negatywny.nawet nie ma cienia drugiej kreski wiec czekam już tylko na @.Szkoda bo staranka były intensywne,no i dziś mamy rocznice ślubu, m miał tydz.temu urodziny.Smutno mi sie zrobilo.Myslalam ze moze nam sie poszczesci.Mam nadzieję ze ten następny cykl będzie nasz.

Hej hej:) witam Was z rana:) wczoraj bylam u lekarza wczoraj i sie uspokoilam troche... Wszystko ladnie sie wygoilo po zabiegu, badan nie musze robic bo mam juz jedna zdrowa ciaze za soba. No chyba ze bede chciala to moge ale lekarz nie widzi sensu... Mialam robione usg i albo wczesna ciaza albo okres powinien przyjsc za maks dwa tygodnie... Mam robic testy i jesli tylko pojawi sie druga kreska to mam zaczac brac acard a dopiero pozniej umawiac sie do lekarza. Pierwsza wizyta najlepiej w 6 tygodniu... Powiedzial, ze Najlepiej zaczynac starania po 3 miesiacach ale jak bylabym teraz w ciazy to nic by sie nie stalo...

Jestem spokojniejsza bo wiem ze wszystko ze mna jest ok, ze mozemy spokojnie dzialac...:)

super wieści, zaciskam &&&& :)

Ja mam dziś 26 dc, cykle ostatnio mam 26- dniowe i pozwoliłam sobie zrobić test facelle i negatywny.nawet nie ma cienia drugiej kreski wiec czekam już tylko na @.Szkoda bo staranka były intensywne,no i dziś mamy rocznice ślubu, m miał tydz.temu urodziny.Smutno mi sie zrobilo.Myslalam ze moze nam sie poszczesci.Mam nadzieję ze ten następny cykl będzie nasz.

Wszystkiego najlepszego dla Was!!!!!!!!! A może cykl sie wydłuży? Hej jeszcze nie wszystko stracone póki nie ma @

Luz mi dziś test pokazał 1 kreskę wiec z tego cyklu nic nie bedzie.
kolekcjonerka dzieki za życzenia.Idziemy dziś do restauracji na obiad i do kina na Iluzje2.To sie troche wyluzuje.Ja ostatnio mam bardzo regularne cykle-26,26,27,26 dniowe wiec raczej wątpię ze coś się przesunelo_Owulka też obstawiam 13 lub 14 dc.No nic raczej muszę czekać na @ i znów starac się w następnym cyklu.

kolekcjonerka dzieki za życzenia.Idziemy dziś do restauracji na obiad i do kina na Iluzje2.To sie troche wyluzuje.Ja ostatnio mam bardzo regularne cykle-26,26,27,26 dniowe wiec raczej wątpię ze coś się przesunelo_Owulka też obstawiam 13 lub 14 dc.No nic raczej muszę czekać na @ i znów starac się w następnym cyklu.
moze w nastepnym cyklu to bedzie TO, nie trac nadziei :)

Ja jakoś straciłam nadzieję na ten cykl. Nie wiem czemu ale czuję że nic z tego. Co prawda doskonale wiem kiedy była owulka i staranka intensywne. Ogólnie to jakiegoś doła mam. Płakać mi się chce z byle powodu i wszystko wyprowadza mnie z równowagi.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jakoś straciłam nadzieję na ten cykl. Nie wiem czemu ale czuję że nic z tego. Co prawda doskonale wiem kiedy była owulka i staranka intensywne. Ogólnie to jakiegoś doła mam. Płakać mi się chce z byle powodu i wszystko wyprowadza mnie z równowagi.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
kochana nie łam się.... więm, że to trudne, ale takie chwiledopadają każdą z nas co jakis czas....
ja zajęłam się pracami domowymi. Pranie już trzecie po powrocie, gotuję zupę, szorowałam zlew itp

jaka pogoda u Was? W w-wie pochwmurno i trochę wietrznie pewnie będzie padac ale może zdążymy z Córką na plac zabaw pójść. Wczoraj i przedwczoraj na działce ogarnialiśmy zaległości w grządkach

właśnie widziałam reklamy Iluzji2 w TV, pierwszą część oglądaliśmy ale w sumie to nie do końca pamiętam o czym była hehe
Miłego wieczorku!

reklama
Lux w następnym cyklu już musi się udać.
siwa dobrze Cię rozumiem.Też tak miałam ostatnio.Te staranka bezowocne tak nas nastrajaja.

Do góry