reklama
93kora
Fanka BB :)
.Powiedzcie czy po takim poronieniu jak u mnie gdzie beta doszła tylko do 175. Dziś 6 dzien. Plamienia już są nie wielkie brązowe. Mogę z wizytą poczekać do poniedziałku? Przelozyli mi ze środy bo lekarz chory....
Jeśli nie ma skrzepów, nie boli to chyba nie powinno być problemu.
klaudia16
myślę że jeżeli dobrze się czujesz , nie ma mocnego krwawienia ani boli to tak . Jednak nie wiem czy ja osobiście nie powtórzyła bym jeszcze bety aby sprawdzić jak sprawa wygląda . Ostatni raz miałaś 90 prawa ? Sprawdzałaś sobie jeszcze na jakim jest poziomie ?Powiedzcie czy po takim poronieniu jak u mnie gdzie beta doszła tylko do 175. Dziś 6 dzien. Plamienia już są nie wielkie brązowe. Mogę z wizytą poczekać do poniedziałku? Przelozyli mi ze środy bo lekarz chory....
bambi1990
myślę że jeżeli dobrze się czujesz , nie ma mocnego krwawienia ani boli to tak . Jednak nie wiem czy ja osobiście nie powtórzyła bym jeszcze bety aby sprawdzić jak sprawa wygląda . Ostatni raz miałaś 90 prawa ? Sprawdzałaś sobie jeszcze na jakim jest poziomie ?
była 60.myślę że jeżeli dobrze się czujesz , nie ma mocnego krwawienia ani boli to tak . Jednak nie wiem czy ja osobiście nie powtórzyła bym jeszcze bety aby sprawdzić jak sprawa wygląda . Ostatni raz miałaś 90 prawa ? Sprawdzałaś sobie jeszcze na jakim jest poziomie ?
Myślisz że potrzebna? Nie, nie powtarzałam.
K_89
Ja bym sprawdziła dla świętego spokoju i spokojnej głowy.była 60.
klaudia16
również bym powtórzyła , dopiero koło 5-10 bym już sobie odpuściła sprawdzaniebyła 60.
bambi1990
głupie pewnie pytanie ale w jakim celu? Sory ale naprawdę moja głowa nie myśli na chwilę obecnąrównież bym powtórzyła , dopiero koło 5-10 bym już sobie odpuściła sprawdzanie
penguinlicious
Z samej ciekawości umówiłam jeszcze dodatkowy, prywatnie na 8dc@Patii26 mi w końcu można wpisać W środę zaczynam stymulację i 31.01 (12dc) idę na monitoring
reklama
żeby wykluczyć inne problemy, dla świętego spokojugłupie pewnie pytanie ale w jakim celu? Sory ale naprawdę moja głowa nie myśli na chwilę obecną