reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Poza tym powiem Wam ze chyba cos jest z Toba beta powyżej 2 ze nie wiem moze test to jednak wyczuwa i dlatego ta kreska sie pojawia po czasie. O córkę długo sie starałam i zostawiałam test na dłużej niż 1 dzien nigdy żaden cień sie nie pojawił teraz od marca mam miesiąc w miesiąc a beta powyżej 2 ale poniżej 5

reklama
kochana nie łam się.... więm, że to trudne, ale takie chwiledopadają każdą z nas co jakis czas....
ja zajęłam się pracami domowymi. Pranie już trzecie po powrocie, gotuję zupę, szorowałam zlew itp

jaka pogoda u Was? W w-wie pochwmurno i trochę wietrznie pewnie będzie padac ale może zdążymy z Córką na plac zabaw pójść. Wczoraj i przedwczoraj na działce ogarnialiśmy zaległości w grządkach
Wiesz kochana ja w sumie też staram się czymś zająć. Właściwie to od rana do wieczora jestem czymś zajęta.
Siwa a kiedy małpa ma przyjsc ? Kiedy testujesz ? Ja wczoraj do kwasu foliowego w aptece dostałam test. Nasikałam no bo czemu nie nic nie było poszłam spać a rano druga kreska. Nie odczytuje go jako pozytyw bo to terminu okresu przy do Rych wiatrach ze 6 dni.

Poza tym powiem Wam ze chyba cos jest z Toba beta powyżej 2 ze nie wiem moze test to jednak wyczuwa i dlatego ta kreska sie pojawia po czasie. O córkę długo sie starałam i zostawiałam test na dłużej niż 1 dzien nigdy żaden cień sie nie pojawił teraz od marca mam miesiąc w miesiąc a beta powyżej 2 ale poniżej 5
U mnie dziś 19dc a 5 dpo. Ja sobie w tym miesiącu obiecałam że nie będę testować przed terminem @.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry