Kasienka3b
Fanka BB :)
Ladnie rosnieDziewczyny mam wynik dzisiejszej bety 5238 w poniedziałek było 2141
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ladnie rosnieDziewczyny mam wynik dzisiejszej bety 5238 w poniedziałek było 2141
Wiem co to znaczy dziecko z nie pelmosprawnoscia mam 5 rodzeństwa z tego 3 niepełnosprawnych siostra kiedy miała rok dostała wylewu ledwo uratowało opóźnienie w rozwoju i 4 lata problemu z wymową pisaniem czytaniem brat urodzony z upośledzeniem w stopniu średnim do tego nadpobudliwos ruchowa najgorsz z możliwych drugi brat upośledzenie mały stopien ale wymagający stałej opieki ciężko jest oni są najmłodsi z naszej szóstkiPo paru godzninach i kroplowkach odesłali na patologie ciąży, a jak przez przypadek lekarz się dowiedział że siostra jest dziennikarką to jakiejś dziwnej empatii dostał do mnie i ktg i usg i inne badania i na stół. Syn urodził się z 2 punktami, siny bez oddechu, reanimowany, zaintubowany, ustabilizowali stan i karetką do Centrum Zdrowia Dziecka w stanie ciężkim. Po 2 tgodniach zaczął samodzielnie oddychać. Diagnoza na dzień dzisiejszy Mózgowe Porażenie Dziecięce czterokończynowe z większym zajęciem strony prawej, niedosłuch, zez. Stan po wieloogniskowym wylewie krwi do mózgu. Groźnie brzmi, ale lepiej wygląda bo biega, skacze, kłóci się, tylko trochę gorzej niż zdrowe dzieci. Cieszę się ze tylko tak się to skończyło.
...marzenia mają wielką moc...
Po paru godzninach i kroplowkach odesłali na patologie ciąży, a jak przez przypadek lekarz się dowiedział że siostra jest dziennikarką to jakiejś dziwnej empatii dostał do mnie i ktg i usg i inne badania i na stół. Syn urodził się z 2 punktami, siny bez oddechu, reanimowany, zaintubowany, ustabilizowali stan i karetką do Centrum Zdrowia Dziecka w stanie ciężkim. Po 2 tgodniach zaczął samodzielnie oddychać. Diagnoza na dzień dzisiejszy Mózgowe Porażenie Dziecięce czterokończynowe z większym zajęciem strony prawej, niedosłuch, zez. Stan po wieloogniskowym wylewie krwi do mózgu. Groźnie brzmi, ale lepiej wygląda bo biega, skacze, kłóci się, tylko trochę gorzej niż zdrowe dzieci. Cieszę się ze tylko tak się to skończyło.
...marzenia mają wielką moc...
Cały czas jestem i żyję :-) wiekszosc popoludnia przespalam bo na nocke dzisiaj ide. No i bylam z mloda u dentysty hahaha mloda babka sympatyczna a lakierowanie trzeba bylo odswiezyc iwyrwac mleczaka....mloda na wstepie do dentystki sie pyta...."czy ogląda Pani Szpital Dziecięcy?" ja w smiech a dentystka ze smiechem że nie oglądala ale slyszala o tym 'serialu'. A mloda na to "to musi Pani obejrzeć bo tam lekarze z lekarzami duzo gadaja zamiast pracowac" no skislam po prostu
Dzieci to mają gadane xD Mój też jak nieraz coś palnie xDCały czas jestem i żyję :-) wiekszosc popoludnia przespalam bo na nocke dzisiaj ide. No i bylam z mloda u dentysty hahaha mloda babka sympatyczna a lakierowanie trzeba bylo odswiezyc iwyrwac mleczaka....mloda na wstepie do dentystki sie pyta...."czy ogląda Pani Szpital Dziecięcy?" ja w smiech a dentystka ze smiechem że nie oglądala ale slyszala o tym 'serialu'. A mloda na to "to musi Pani obejrzeć bo tam lekarze z lekarzami duzo gadaja zamiast pracowac" no skislam po prostu
Kurka byla bym w 7 niebie gdy by sie udalo
Moja to w kasie w biedronce np podeszla z malym swieżakiem do czytnika cen i wyszło ze maly świeżak kosztuje 26.99. No ale mozna go dostac tylko za punkty. No to w kasie mloda sie pyta kasjerki "czemu jie sprzedajecie świeżaków za pieniądze? Więcej byście zarobili" xDDzieci to mają gadane xD Mój też jak nieraz coś palnie xD
Dzisiaj po prostu musialam sie wyspać przed nocką :-) jutro tez raczej malo co mnie bedzie widac i tak do piatku. Jedynie na rankach i popoludniowkach to jakos dam rade pisac a w nocy to wy raczej śpicie to tez na forum raczej nie wbijam hehe. W nocy wyjątkowo zajmuje sie praca bo jak tylko stane w miejscu to senność mnie łapie. Na nockach malo koedy na przerwr chodze, kedynie na herbatke cytrynowa z automatu pyyyychaKurka byla bym w 7 niebie gdy by sie udalo
A tez sie zastanawialam gdzie jest @Elodia. Dzis malo sie udziela.