reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wg kalendarzyka ovu mi wypada 18 to było by idealnie, gorzej jak będzie wcześniej. Już dziwne że @ się skończyła w połowie 5dnia a zawsze miałam 6dni czasem nawet 7dnia jeszcze plamienia,a teraz od południa już koniec. To 4i pół dnia. A biorę tylko Ovarin i to dopiero od można powiedzieć 1dc to raczej nie wina jego
O to moze byc dzien wczesniej ale obserwuj sluz ...siebie ..nigdy nic nie wiadomo:)

Muszę też znaleźć sobie dodatkowe kolejne zajęcia żeby do tego 21 listopada poleciała :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja odmierzam tak...teraz aby do niedzieli ..i potem znow:)
Heheh no trudno ale nalepiej czAs leci jak trzymam sie z dala od internetu na telefonie:oo2: heheheh dzis mnie znow.wzielo...:evil:

Ja obiecałam sobie , że już nic nie będę czytać w tym miesiącu o objawach ciąży itp. Poczekam do owu i czekam cierpliwie żadnych testów nic nic. Jak będę coś wymyślać o dolegliwościach to proszę mi w tyłek dać kopa.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz kopa jak w banku za przewninienia =) mozesz na mnie liczyć w tej kwestii:)

Podpinam się pod to. Jak jednak okresu dostanę to proszéę mnie opieprzyc jak poowu będę o objawach cokolwiek pisać

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Nad Toba tez bede czuwała!

reklama
Hej dziewczyny! U mnie zabiegany tydzień, wiec ciężko mi o forum było myśleć. Praca, dom, owulka. Dzisiaj popołudniu miałam owulke. Ze dwa razy w roku mi się zdarza, ze wogole ja czuje i to aż tak, ze poszło mi po nodze! 3 godziny bólu niemiłosiernego. I co z tego, skoro znów czuje te „pustkę”? Przyrzekłabym, że znów się nie udało :( to jakaś siła wyższa. Ehhhh co zrobić?! Coś czuje, ze się skończy na in vitro u mnie. W pogoni za szczęściem :)

Do góry