reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wg kalendarzyka ovu mi wypada 18 to było by idealnie, gorzej jak będzie wcześniej. Już dziwne że @ się skończyła w połowie 5dnia a zawsze miałam 6dni czasem nawet 7dnia jeszcze plamienia,a teraz od południa już koniec. To 4i pół dnia. A biorę tylko Ovarin i to dopiero od można powiedzieć 1dc to raczej nie wina jego
O to moze byc dzien wczesniej ale obserwuj sluz ...siebie ..nigdy nic nie wiadomo:)

Muszę też znaleźć sobie dodatkowe kolejne zajęcia żeby do tego 21 listopada poleciała :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja odmierzam tak...teraz aby do niedzieli ..i potem znow:)
Heheh no trudno ale nalepiej czAs leci jak trzymam sie z dala od internetu na telefonie:oo2: heheheh dzis mnie znow.wzielo...:evil:

Ja obiecałam sobie , że już nic nie będę czytać w tym miesiącu o objawach ciąży itp. Poczekam do owu i czekam cierpliwie żadnych testów nic nic. Jak będę coś wymyślać o dolegliwościach to proszę mi w tyłek dać kopa.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz kopa jak w banku za przewninienia =) mozesz na mnie liczyć w tej kwestii:)

Podpinam się pod to. Jak jednak okresu dostanę to proszéę mnie opieprzyc jak poowu będę o objawach cokolwiek pisać

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Nad Toba tez bede czuwała!

reklama
Hej dziewczyny! U mnie zabiegany tydzień, wiec ciężko mi o forum było myśleć. Praca, dom, owulka. Dzisiaj popołudniu miałam owulke. Ze dwa razy w roku mi się zdarza, ze wogole ja czuje i to aż tak, ze poszło mi po nodze! 3 godziny bólu niemiłosiernego. I co z tego, skoro znów czuje te „pustkę”? Przyrzekłabym, że znów się nie udało :( to jakaś siła wyższa. Ehhhh co zrobić?! Coś czuje, ze się skończy na in vitro u mnie. W pogoni za szczęściem :)

Do góry