reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój mi powiedział, że wystawi papierek żeby umówić termin CC. Ja bym powiedziała że po prostu po pierwszym CC przysługuje mi drugie i nie chce rodzić naturalnie. Z resztą jeśli chodzisz prywatnie to bez problemu wystawi Ci taki papierek że obowiązkowa druga cesarka.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam wynik dzisiejszej bety :) 5238 :) w poniedziałek było 2141 :)
Ja miałam taki wynik we wtorek, 24.10. 2 dni pozniej, w czwartek wizytę i niestety tylko pęcherzyk.. ginekolog mówił, że pospieszylismy się o kilka dni. W karcie ciąży wpisał 5tydzien (od om było 7+1). Następna wizyta 23 I już ponoc przez powłoki brzuszne bo ma być wszystko pięknie widać:)

Kiedy Ty masz wizytę?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam taki wynik we wtorek, 24.10. 2 dni pozniej, w czwartek wizytę i niestety tylko pęcherzyk.. ginekolog mówił, że pospieszylismy się o kilka dni. W karcie ciąży wpisał 5tydzien (od om było 7+1). Następna wizyta 23 I już ponoc przez powłoki brzuszne bo ma być wszystko pięknie widać:)

Kiedy Ty masz wizytę?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
16 listopada :)

Mój mi powiedział, że wystawi papierek żeby umówić termin CC. Ja bym powiedziała że po prostu po pierwszym CC przysługuje mi drugie i nie chce rodzić naturalnie. Z resztą jeśli chodzisz prywatnie to bez problemu wystawi Ci taki papierek że obowiązkowa druga cesarka.

Na razie chodzę na nfz, a jak znajdę w ciążę mam zamiar iść prywatnie do jednego z lekarzy pracyjących w szpitalu, chyba powinno być łatwiej.

...marzenia mają wielką moc...

Ja bym wolała mieć cesarkę. Ale tym się będę później martwić. Najpierw muszę zajść w ciążę. Mój lekarz jest fajny więc może nie będzie problemów żebym miała CC

Na razie chodzę na nfz, a jak znajdę w ciążę mam zamiar iść prywatnie do jednego z lekarzy pracyjących w szpitalu, chyba powinno być łatwiej.

Tak i wtedy prowadż u niego ciąże i dobrze bo wtedy jest duże prawdopodobieństwo , że nawet on będzie wykonywał cc

Ale my powalone jesteśmy [emoji23][emoji23][emoji23] ciąży brak a już porody planujemy [emoji23][emoji23][emoji23] Ale w sumie czymś trzeba łeb zająć, żeby o odliczaniu nie myśleć.

To tak jak ja po 2 dniach prób wywołania porodu,zrobili mi CC. I młody kilka godzin przed CC owinął się pępowiną wokół szyi,a dzien wcześniej jak zrobili mi USG to było jeszcze Wszystko ok.
To ja mozna powiedziec rodzilam ekspresowo bo w trzy godziny tyle, ze mialam takie bóle krzyżowe, ze pękła mi kosc ogonowa...a do szpitala dojechalam z rozwarciem 6 cm bo konczylam piec tort dla brata na urodziny, bolola mnie ale wody nie odeszly wiec myslalam, ze to tylko przepowiadajace... [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy to możliwe zeby przed okresem 4 dni ciemnialy sutki bez powodu ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie zrobily sie ciemniejsze a @ przyszla[emoji26] od samej owulacji czulam się fatalnie az do okresu a dzis jak ręką podjął...nic nie boli i mogę gory przenosić.. hormony i glowa to masakryczne połączenie[emoji23] chyba zaczne sie odchudzac to zaraz zajde w ta ciążę w ramach złośliwości losu[emoji12] [emoji12] [emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry