reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój mi powiedział, że wystawi papierek żeby umówić termin CC. Ja bym powiedziała że po prostu po pierwszym CC przysługuje mi drugie i nie chce rodzić naturalnie. Z resztą jeśli chodzisz prywatnie to bez problemu wystawi Ci taki papierek że obowiązkowa druga cesarka.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam wynik dzisiejszej bety :) 5238 :) w poniedziałek było 2141 :)
Ja miałam taki wynik we wtorek, 24.10. 2 dni pozniej, w czwartek wizytę i niestety tylko pęcherzyk.. ginekolog mówił, że pospieszylismy się o kilka dni. W karcie ciąży wpisał 5tydzien (od om było 7+1). Następna wizyta 23 I już ponoc przez powłoki brzuszne bo ma być wszystko pięknie widać:)

Kiedy Ty masz wizytę?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam taki wynik we wtorek, 24.10. 2 dni pozniej, w czwartek wizytę i niestety tylko pęcherzyk.. ginekolog mówił, że pospieszylismy się o kilka dni. W karcie ciąży wpisał 5tydzien (od om było 7+1). Następna wizyta 23 I już ponoc przez powłoki brzuszne bo ma być wszystko pięknie widać:)

Kiedy Ty masz wizytę?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
16 listopada :)

Mój mi powiedział, że wystawi papierek żeby umówić termin CC. Ja bym powiedziała że po prostu po pierwszym CC przysługuje mi drugie i nie chce rodzić naturalnie. Z resztą jeśli chodzisz prywatnie to bez problemu wystawi Ci taki papierek że obowiązkowa druga cesarka.

Na razie chodzę na nfz, a jak znajdę w ciążę mam zamiar iść prywatnie do jednego z lekarzy pracyjących w szpitalu, chyba powinno być łatwiej.

...marzenia mają wielką moc...

Ja bym wolała mieć cesarkę. Ale tym się będę później martwić. Najpierw muszę zajść w ciążę. Mój lekarz jest fajny więc może nie będzie problemów żebym miała CC

Na razie chodzę na nfz, a jak znajdę w ciążę mam zamiar iść prywatnie do jednego z lekarzy pracyjących w szpitalu, chyba powinno być łatwiej.

Tak i wtedy prowadż u niego ciąże i dobrze bo wtedy jest duże prawdopodobieństwo , że nawet on będzie wykonywał cc

Ale my powalone jesteśmy [emoji23][emoji23][emoji23] ciąży brak a już porody planujemy [emoji23][emoji23][emoji23] Ale w sumie czymś trzeba łeb zająć, żeby o odliczaniu nie myśleć.

To tak jak ja po 2 dniach prób wywołania porodu,zrobili mi CC. I młody kilka godzin przed CC owinął się pępowiną wokół szyi,a dzien wcześniej jak zrobili mi USG to było jeszcze Wszystko ok.
To ja mozna powiedziec rodzilam ekspresowo bo w trzy godziny tyle, ze mialam takie bóle krzyżowe, ze pękła mi kosc ogonowa...a do szpitala dojechalam z rozwarciem 6 cm bo konczylam piec tort dla brata na urodziny, bolola mnie ale wody nie odeszly wiec myslalam, ze to tylko przepowiadajace... [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy to możliwe zeby przed okresem 4 dni ciemnialy sutki bez powodu ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie zrobily sie ciemniejsze a @ przyszla[emoji26] od samej owulacji czulam się fatalnie az do okresu a dzis jak ręką podjął...nic nie boli i mogę gory przenosić.. hormony i glowa to masakryczne połączenie[emoji23] chyba zaczne sie odchudzac to zaraz zajde w ta ciążę w ramach złośliwości losu[emoji12] [emoji12] [emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry