zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
A czemu cesarke? O ile można wiedziecNo to mi jak się uda 31 lipiec byłby termin ale CC z tydzień wcześniej pewnie by robili
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu cesarke? O ile można wiedziecNo to mi jak się uda 31 lipiec byłby termin ale CC z tydzień wcześniej pewnie by robili
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A no właśnie Czemu? Ja też z pierwszym miałam CC ale to chyba nie wyklucza aby drugi raz rodzić naturalnie?A czemu cesarke? O ile można wiedziec
Ja tez pierwszym miałam CC, ale mówili że nie ma przeciwwskazań do porodu naturalnego z drugim dzieckiem, jeśli będzie on później niż 2lata + okres ciąży czyli prawie trzy lata. Dla dziecka lepiej naturalnie, ale ja z pierwszym nie miałam akcji porodowej nawet po podaniu oksytocyny w zwiększonej dawce.A no właśnie Czemu? Ja też z pierwszym miałam CC ale to chyba nie wyklucza aby drugi raz rodzić naturalnie?
To tak jak ja po 2 dniach prób wywołania porodu,zrobili mi CC. I młody kilka godzin przed CC owinął się pępowiną wokół szyi,a dzien wcześniej jak zrobili mi USG to było jeszcze Wszystko ok.Ja tez pierwszym miałam CC, ale mówili że nie ma przeciwwskazań do porodu naturalnego z drugim dzieckiem, jeśli będzie on później niż 2lata + okres ciąży czyli prawie trzy lata. Dla dziecka lepiej naturalnie, ale ja z pierwszym nie miałam akcji porodowej nawet po podaniu oksytocyny w zwiększonej dawce.
...marzenia mają wielką moc...
Może to z nerwów?Jejku ale mnie podbrzusze boli...chyba @ przyjdzie
Może stres tak dziala ma Ciebie? Mnie dzisiaj podbrzusze piecze i jest cieple jak zwykle przed @ no i dodatkowo spuchlam troche i mam mocno wzdety brzuch tak że tez sobie nadziei nie robie.Jejku ale mnie podbrzusze boli...chyba @ przyjdzie
Mi czasami ciemnieją przed @. Myślę, że to kwestia hormonów. Jednym ciemnieją innym nie. Byc moze to na takiej samej zasadzie jest jak bóle miesiaczkowe czy PMS. Niektore to praiwe nic nie czują bólu a inne ruszać się nie mogą. Mi czasami pryszcze wyskakują i to ba, w swoich stalych miejscach. W tym cyklu póki co pryszczy nie bylo jeszcze.Czy to możliwe zeby przed okresem 4 dni ciemnialy sutki bez powodu ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom