reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A no właśnie Czemu? Ja też z pierwszym miałam CC ale to chyba nie wyklucza aby drugi raz rodzić naturalnie?
Ja tez pierwszym miałam CC, ale mówili że nie ma przeciwwskazań do porodu naturalnego z drugim dzieckiem, jeśli będzie on później niż 2lata + okres ciąży czyli prawie trzy lata. Dla dziecka lepiej naturalnie, ale ja z pierwszym nie miałam akcji porodowej nawet po podaniu oksytocyny w zwiększonej dawce.

...marzenia mają wielką moc...

Ja tez pierwszym miałam CC, ale mówili że nie ma przeciwwskazań do porodu naturalnego z drugim dzieckiem, jeśli będzie on później niż 2lata + okres ciąży czyli prawie trzy lata. Dla dziecka lepiej naturalnie, ale ja z pierwszym nie miałam akcji porodowej nawet po podaniu oksytocyny w zwiększonej dawce.

To tak jak ja po 2 dniach prób wywołania porodu,zrobili mi CC. I młody kilka godzin przed CC owinął się pępowiną wokół szyi,a dzien wcześniej jak zrobili mi USG to było jeszcze Wszystko ok.

Jejku ale mnie podbrzusze boli...chyba @ przyjdzie:(
Może stres tak dziala ma Ciebie? Mnie dzisiaj podbrzusze piecze i jest cieple jak zwykle przed @ no i dodatkowo spuchlam troche i mam mocno wzdety brzuch tak że tez sobie nadziei nie robie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziewczynki mam takie pytanie. Może któraś też ma takie spostrzeżenia. Pierwsza ciąża to była wpadka, zaszłam w trakcie używania globulek dopochwowych na grzybicę. Moje trzy koleżanki też. Pytałam Pani dr o to czy globulki mogą się przyczynić do szybszego zafasolkowania to powiedziała że nie. Ale mi sie zdaje, że to nie przypadek. Może polepszają florę bakteryjną kobiety czy coś takiego?

reklama
Czy to możliwe zeby przed okresem 4 dni ciemnialy sutki bez powodu ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi czasami ciemnieją przed @. Myślę, że to kwestia hormonów. Jednym ciemnieją innym nie. Byc moze to na takiej samej zasadzie jest jak bóle miesiaczkowe czy PMS. Niektore to praiwe nic nie czują bólu a inne ruszać się nie mogą. Mi czasami pryszcze wyskakują i to ba, w swoich stalych miejscach. W tym cyklu póki co pryszczy nie bylo jeszcze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry