Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, dlatego do końca przyszłego tygodnia zostajemy w domu, w sensie, że nie pójdzie do żłobka, bo kontrolnie za tydzień musimy zrobić morfologie i iść z wynikami do naszego pediatryKierujcie się kurujcie bo angina lubi powikłania dawać :/
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Byłaś pierwsza [emoji14]KatiNails dziękuję za wyróżnienie na fb Mam nadzieję, że podołam
A kto lubi Ja za tydzień kłucie ale u dentysty xD Mam nadzieję że nie zemdleje, bo ostatnio jak mnie kuła w podniebienie i dziąsło to prawie odplynelam hahOszaleje z tym gardłem Jeszcze 1,5h i moje ulubione kłucie Jak ja nie lubię igieł.
No kłucie w podniebienie to masakraA kto lubi Ja za tydzień kłucie ale u dentysty xD Mam nadzieję że nie zemdleje, bo ostatnio jak mnie kuła w podniebienie i dziąsło to prawie odplynelam hah
Ej ale ja tez tak mialam ostatnio u dentysty z tym że porwalam sie na zywiol i zamoast leczyc antybiotykiem i potem i tak rwać, zdecydowalam się na rwanie. Mimo podwójnej dawki znieczulenia bolalo jak cholera,prawie zemdlalam. Ale ominęłaa mnie kuracja antybiotykiem i kilka dni bólu więcej.A kto lubi Ja za tydzień kłucie ale u dentysty xD Mam nadzieję że nie zemdleje, bo ostatnio jak mnie kuła w podniebienie i dziąsło to prawie odplynelam hah
Ja już antybiotykiem wyleczyłam,oby tylko zapalenie nie wróciło do następnego czwartku. No i znieczulenie też będę mieć to może jakoś przeżyje żałuję że wcześniej nie wyrwałam już bym miała to za sobąEj ale ja tez tak mialam ostatnio u dentysty z tym że porwalam sie na zywiol i zamoast leczyc antybiotykiem i potem i tak rwać, zdecydowalam się na rwanie. Mimo podwójnej dawki znieczulenia bolalo jak cholera,prawie zemdlalam. Ale ominęłaa mnie kuracja antybiotykiem i kilka dni bólu więcej.
Rwanie bolalo tylko chwilę. Dość konkretnie bo z zapaleniem ale potem już bylo lepiej. To nastepnym razem wybierz szybsze zło :-) i dentysta dal wybór, albo rwanie albo antybiotyk a potem rwanie. Niektorzy nie dają takiego wyboru i dają antybiotyk najpierw.Ja już antybiotykiem wyleczyłam,oby tylko zapalenie nie wróciło do następnego czwartku. No i znieczulenie też będę mieć to może jakoś przeżyje żałuję że wcześniej nie wyrwałam już bym miała to za sobą
U mnie było tak że złapało mnie zapalenie,a do dentysty udało mi się zapisać dopiero na 16.11a żeby sie do tego czasu nie męczyć to poszłam do lekarza rodzinnego i powiedziałam żeby mi wypisał antybiotyk,i wypisał nawet dwa opakowania, jedno zużyłam i mi przeszło,w razie czego gdyby mi wróciło do czwartku to będę brać drugie. Trochę mnie ten ząb cmi,ale też nie chce się faszerować antybiotykami,ważne że opuchnięcie z dziasla zeszło.Rwanie bolalo tylko chwilę. Dość konkretnie bo z zapaleniem ale potem już bylo lepiej. To nastepnym razem wybierz szybsze zło :-) i dentysta dal wybór, albo rwanie albo antybiotyk a potem rwanie. Niektorzy nie dają takiego wyboru i dają antybiotyk najpierw.