reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Powiem jak to wygląda z mojej perspektywy. Ojciec corki ma dwa weekendy w miesiacu i kazda środę po lekcjach i osobiscie uwazam ze ta sroda powinna byc zawieszona bo w końcu idą zimniejsze dni i o chorobsko latwo. Ale z druga strona nawet o tym nie gadam bo znowu mnie bedzie sądem straszyl. Ba. W sądzie juz pozamiatane a ten czlowiek i tak łazi kreci i kombinuje itp. Więc ja jestem za ograniczeniem do minimum kontaktów drugiej stroby z dzieckiem,jesli ta druga strona ciągle podklada klody pod nogi.oczywiście, jak para rozstaje sie w dobrej atmosferze to jest roznica i chwala takim parom, ktore rozstaly się bez niepotrzebnej wojny.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
U nich nie było to rozstanie bez wojny, ale teraz już oboje ochłonęli i jest ok :)

reklama
Nie no to Kochana jasna sprawa ! Ojciec biologiczny mojego syna ma całkowicie odebrane prawa i nie widuje dziecka wcale :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I dobrze, skoro się dzieckiem nie interesuje to po co dziecku taki ojciec! Tylko niepotrzebnie by mieszał w głowie małemu.

I dobrze, skoro się dzieckiem nie interesuje to po co dziecku taki ojciec! Tylko niepotrzebnie by mieszał w głowie małemu.
Jasne, a tak to Aleks ma super tatę :) i dziadków :) i nie raz ktoś mi mówił że jakby nie widział że Damian go 'adoptowal' to by powiedział że to taki tatuś tatuś taki mają świetny kontakt razem i jeden za drugim tak jest :)
Jak ja wylądowałam w szpitalu to spali razem bo on z tatusiem chce spać :)

A ja bym chciała iść spać i przespać tak do tego 19 listopada żeby zatestowac... Muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie... Żeby ten czas jakoś zleciał...

Ja znajduje..leci szybciej;) he ale podczytuje czasem czy test aby jakis nie wyszedł! Oat zobaczylam 380messages more ...... Jak burza lecicie haha

Wstalam i nie mam bolu jajnika ani nic
Cos tam na dole zakulo... Tylko

Ktos pisal o bolach jajnika w konvowce miesiaczki.
Prawdopodobnie pecherzyk rosnie hmmm tak sobie to tlumacze też

Fajnie by było tak przespać oczekiwanie na testowanie albo na pierwszą wizytę u lekarza :) Ja co prawda mam co robić, bo czeka nas szlifowanie gładzi w salonie no i potem malowanie ale jakoś mam lenia :p i trochę brak czasu bo M ma 3x w tygodniu dzieci a samej nie pozwoli mi nic robić. A właśnie, mogę malować w ciąży?
Macie coś przeciwko, żebym w lipcowych mamach wkleiła link do grupy na fb?

Zalezy jaka farba ale bym odradzala i tak... Ja mialam dosc smrodu i pylu nie bedac w ciazy. Zle sie czulam ale fakt malowalam duzo pokoj za pokojem plus pyl

Dokładnie to nie wiem ale po rozwodzie są jakoś 3 lata.
Oż kurka wodna....moj adwokat powiedzial, że z doswiadczenia wie że ochloniecie po burzy w takiej sytuacji jak moja zwykle zajmuje dwa,może trzy lata. No cóż. Mam tylko nadzieje ze w tym czasie zdaze chociaz zajsc w ciążę:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja już po wizycie pechezyka ani słodu zostało groch płynów napewno pękł 6 bądź 7 listopada jak teraz nie uda się to mąż na badania ale jestem zadowolona pierwsza owulacja bez jakiej kolwiek stymulacj tylko symflic i pełna owulacja tylko że opóźniona o 4 dni

reklama
Oż kurka wodna....moj adwokat powiedzial, że z doswiadczenia wie że ochloniecie po burzy w takiej sytuacji jak moja zwykle zajmuje dwa,może trzy lata. No cóż. Mam tylko nadzieje ze w tym czasie zdaze chociaz zajsc w ciążę:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A jak długo jesteś po rozwodzie?

Do góry