reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja znajduje..leci szybciej;) he ale podczytuje czasem czy test aby jakis nie wyszedł! Oat zobaczylam 380messages more ...... Jak burza lecicie haha

Wstalam i nie mam bolu jajnika ani nic
Cos tam na dole zakulo... Tylko

Ktos pisal o bolach jajnika w konvowce miesiaczki.
Prawdopodobnie pecherzyk rosnie hmmm tak sobie to tlumacze też
To chyba ja :) mnie dziś kuł jajnik najpierw prawy później lewy, a dziś przewiduje że to ostatni dzień @. W sumie może i jest tak jak piszesz :)

reklama
Ja już po wizycie pechezyka ani słodu zostało groch płynów napewno pękł 6 bądź 7 listopada jak teraz nie uda się to mąż na badania ale jestem zadowolona pierwsza owulacja bez jakiej kolwiek stymulacj tylko symflic i pełna owulacja tylko że opóźniona o 4 dni
Najważniejsze że była owulacja :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A jak długo jesteś po rozwodzie?
My nie mieliśmy ślubu. Tylko walka sądowa o opieke nad dzieckiem ktora sie ciagnela rok.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To chyba ja :) mnie dziś kuł jajnik najpierw prawy później lewy, a dziś przewiduje że to ostatni dzień @. W sumie może i jest tak jak piszesz :)
Ale to ciekawe. Jak sie o dziecko nie staralysmy to prawdopodobnie na bole jajników malo koedy uwage sie zwracalo. Ja tak przynajmniej mialam przy córce.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Powiem ci że faktycznie,wcześniej jakoś nie czułam kłucia w jajnikach, a może po prostu nie zwracałam uwagi o_O
Być może jakieś kłucie było, ale też raczej nie zawracalam sobie tym wszystkim glowy :-) dopiero teraz od lutego te moje obkawy obserwuje i dzieki temu wiem kiedy mi sie owu zbliza. Zawsze miedzy 11 a 15 dc te obkawy mam. Czasami juz 11 a czasami dopiero 15 dc sie zaczynajam a w tym cyklu objawy mi sie zaczely przez grypkę, potem z dwa dni po goraczce jeszcze cos czulam no a potem dzien przerwy i od 17 dc bolace podbrzusze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry