reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja znajduje..leci szybciej;) he ale podczytuje czasem czy test aby jakis nie wyszedł! Oat zobaczylam 380messages more ...... Jak burza lecicie haha

Wstalam i nie mam bolu jajnika ani nic
Cos tam na dole zakulo... Tylko

Ktos pisal o bolach jajnika w konvowce miesiaczki.
Prawdopodobnie pecherzyk rosnie hmmm tak sobie to tlumacze też
To chyba ja :) mnie dziś kuł jajnik najpierw prawy później lewy, a dziś przewiduje że to ostatni dzień @. W sumie może i jest tak jak piszesz :)

reklama
Ja już po wizycie pechezyka ani słodu zostało groch płynów napewno pękł 6 bądź 7 listopada jak teraz nie uda się to mąż na badania ale jestem zadowolona pierwsza owulacja bez jakiej kolwiek stymulacj tylko symflic i pełna owulacja tylko że opóźniona o 4 dni
Najważniejsze że była owulacja :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A jak długo jesteś po rozwodzie?
My nie mieliśmy ślubu. Tylko walka sądowa o opieke nad dzieckiem ktora sie ciagnela rok.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To chyba ja :) mnie dziś kuł jajnik najpierw prawy później lewy, a dziś przewiduje że to ostatni dzień @. W sumie może i jest tak jak piszesz :)
Ale to ciekawe. Jak sie o dziecko nie staralysmy to prawdopodobnie na bole jajników malo koedy uwage sie zwracalo. Ja tak przynajmniej mialam przy córce.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Powiem ci że faktycznie,wcześniej jakoś nie czułam kłucia w jajnikach, a może po prostu nie zwracałam uwagi o_O
Być może jakieś kłucie było, ale też raczej nie zawracalam sobie tym wszystkim glowy :-) dopiero teraz od lutego te moje obkawy obserwuje i dzieki temu wiem kiedy mi sie owu zbliza. Zawsze miedzy 11 a 15 dc te obkawy mam. Czasami juz 11 a czasami dopiero 15 dc sie zaczynajam a w tym cyklu objawy mi sie zaczely przez grypkę, potem z dwa dni po goraczce jeszcze cos czulam no a potem dzien przerwy i od 17 dc bolace podbrzusze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry