reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A ja bym chciała iść spać i przespać tak do tego 19 listopada żeby zatestowac... Muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie... Żeby ten czas jakoś zleciał...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja bym chciała iść spać i przespać tak do tego 19 listopada żeby zatestowac... Muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie... Żeby ten czas jakoś zleciał...

Fajnie by było tak przespać oczekiwanie na testowanie albo na pierwszą wizytę u lekarza :) Ja co prawda mam co robić, bo czeka nas szlifowanie gładzi w salonie no i potem malowanie ale jakoś mam lenia :p i trochę brak czasu bo M ma 3x w tygodniu dzieci a samej nie pozwoli mi nic robić. A właśnie, mogę malować w ciąży?
Macie coś przeciwko, żebym w lipcowych mamach wkleiła link do grupy na fb?

Fajnie by było tak przespać oczekiwanie na testowanie albo na pierwszą wizytę u lekarza :) Ja co prawda mam co robić, bo czeka nas szlifowanie gładzi w salonie no i potem malowanie ale jakoś mam lenia [emoji14] i trochę brak czasu bo M ma 3x w tygodniu dzieci a samej nie pozwoli mi nic robić. A właśnie, mogę malować w ciąży?
No ja zaraz po Aleksa do przedszkola a potem na godzinkę do jego kolegi z przedszkola, a naszego byłego sąsiada :) chłopcy się pobawią, a ja z koleżanką kawy się napije :)

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Fajnie by było tak przespać oczekiwanie na testowanie albo na pierwszą wizytę u lekarza :) Ja co prawda mam co robić, bo czeka nas szlifowanie gładzi w salonie no i potem malowanie ale jakoś mam lenia [emoji14] i trochę brak czasu bo M ma 3x w tygodniu dzieci a samej nie pozwoli mi nic robić. A właśnie, mogę malować w ciąży?
Fajnie że tak często ma dzieci. Bo nie zawsze drugi rodzić tak umożliwia spotkania byłemu partnerowi. Zazwyczaj są z tym problemy

Fajnie że tak często ma dzieci. Bo nie zawsze drugi rodzić tak umożliwia spotkania byłemu partnerowi. Zazwyczaj są z tym problemy

Tak oni dobrze się dogadują jeśli chodzi o dzieci :) 3x w tygodniu (co prawda krótko bo po około 2 godzinki) plus co drugi weekend, więc będziemy mieli wesoło w domu :p

Powiem jak to wygląda z mojej perspektywy. Ojciec corki ma dwa weekendy w miesiacu i kazda środę po lekcjach i osobiscie uwazam ze ta sroda powinna byc zawieszona bo w końcu idą zimniejsze dni i o chorobsko latwo. Ale z druga strona nawet o tym nie gadam bo znowu mnie bedzie sądem straszyl. Ba. W sądzie juz pozamiatane a ten czlowiek i tak łazi kreci i kombinuje itp. Więc ja jestem za ograniczeniem do minimum kontaktów drugiej stroby z dzieckiem,jesli ta druga strona ciągle podklada klody pod nogi.oczywiście, jak para rozstaje sie w dobrej atmosferze to jest roznica i chwala takim parom, ktore rozstaly się bez niepotrzebnej wojny.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Powiem jak to wygląda z mojej perspektywy. Ojciec corki ma dwa weekendy w miesiacu i kazda środę po lekcjach i osobiscie uwazam ze ta sroda powinna byc zawieszona bo w końcu idą zimniejsze dni i o chorobsko latwo. Ale z druga strona nawet o tym nie gadam bo znowu mnie bedzie sądem straszyl. Ba. W sądzie juz pozamiatane a ten czlowiek i tak łazi kreci i kombinuje itp. Więc ja jestem za ograniczeniem do minimum kontaktów drugiej stroby z dzieckiem,jesli ta druga strona ciągle podklada klody pod nogi.oczywiście, jak para rozstaje sie w dobrej atmosferze to jest roznica i chwala takim parom, ktore rozstaly się bez niepotrzebnej wojny.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Nie no to Kochana jasna sprawa ! Ojciec biologiczny mojego syna ma całkowicie odebrane prawa i nie widuje dziecka wcale :*

Do góry