k_e
Fanka BB :)
Było by superNo ja tam liczę, że wszystkie będziecie w lipcowych mamach![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Było by superNo ja tam liczę, że wszystkie będziecie w lipcowych mamach![]()
Fajnie by było tak przespać oczekiwanie na testowanie albo na pierwszą wizytę u lekarzaA ja bym chciała iść spać i przespać tak do tego 19 listopada żeby zatestowac... Muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie... Żeby ten czas jakoś zleciał...
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja zaraz po Aleksa do przedszkola a potem na godzinkę do jego kolegi z przedszkola, a naszego byłego sąsiadaFajnie by było tak przespać oczekiwanie na testowanie albo na pierwszą wizytę u lekarzaJa co prawda mam co robić, bo czeka nas szlifowanie gładzi w salonie no i potem malowanie ale jakoś mam lenia [emoji14] i trochę brak czasu bo M ma 3x w tygodniu dzieci a samej nie pozwoli mi nic robić. A właśnie, mogę malować w ciąży?
Macie coś przeciwko, żebym w lipcowych mamach wkleiła link do grupy na fb?
Fajnie że tak często ma dzieci. Bo nie zawsze drugi rodzić tak umożliwia spotkania byłemu partnerowi. Zazwyczaj są z tym problemyFajnie by było tak przespać oczekiwanie na testowanie albo na pierwszą wizytę u lekarzaJa co prawda mam co robić, bo czeka nas szlifowanie gładzi w salonie no i potem malowanie ale jakoś mam lenia [emoji14] i trochę brak czasu bo M ma 3x w tygodniu dzieci a samej nie pozwoli mi nic robić. A właśnie, mogę malować w ciąży?
Macie coś przeciwko, żebym w lipcowych mamach wkleiła link do grupy na fb?
Tak oni dobrze się dogadują jeśli chodzi o dzieciFajnie że tak często ma dzieci. Bo nie zawsze drugi rodzić tak umożliwia spotkania byłemu partnerowi. Zazwyczaj są z tym problemy
Powiem jak to wygląda z mojej perspektywy. Ojciec corki ma dwa weekendy w miesiacu i kazda środę po lekcjach i osobiscie uwazam ze ta sroda powinna byc zawieszona bo w końcu idą zimniejsze dni i o chorobsko latwo. Ale z druga strona nawet o tym nie gadam bo znowu mnie bedzie sądem straszyl. Ba. W sądzie juz pozamiatane a ten czlowiek i tak łazi kreci i kombinuje itp. Więc ja jestem za ograniczeniem do minimum kontaktów drugiej stroby z dzieckiem,jesli ta druga strona ciągle podklada klody pod nogi.oczywiście, jak para rozstaje sie w dobrej atmosferze to jest roznica i chwala takim parom, ktore rozstaly się bez niepotrzebnej wojny.Fajnie że tak często ma dzieci. Bo nie zawsze drugi rodzić tak umożliwia spotkania byłemu partnerowi. Zazwyczaj są z tym problemy
Nie no to Kochana jasna sprawa ! Ojciec biologiczny mojego syna ma całkowicie odebrane prawa i nie widuje dziecka wcale :*Powiem jak to wygląda z mojej perspektywy. Ojciec corki ma dwa weekendy w miesiacu i kazda środę po lekcjach i osobiscie uwazam ze ta sroda powinna byc zawieszona bo w końcu idą zimniejsze dni i o chorobsko latwo. Ale z druga strona nawet o tym nie gadam bo znowu mnie bedzie sądem straszyl. Ba. W sądzie juz pozamiatane a ten czlowiek i tak łazi kreci i kombinuje itp. Więc ja jestem za ograniczeniem do minimum kontaktów drugiej stroby z dzieckiem,jesli ta druga strona ciągle podklada klody pod nogi.oczywiście, jak para rozstaje sie w dobrej atmosferze to jest roznica i chwala takim parom, ktore rozstaly się bez niepotrzebnej wojny.
![]()
![]()