Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko Kochana nie Ty jedna świrujesz... Ja od dziś liczę do testowania [emoji23] oczywiście znając mnie nie wytrzymam do terminu @ tylko wcześniej zatestuje :/Dzien dobry dzien dobry. Ja juz w pracy, niewyspana maksylanie. Byle do 15
Powiedzcie mi jak to jest z tym pecherzykiem graffa bo zapomnialam lekarza dopytac- on rosnie srednio 2mm na dobe? I jaka wielkosc powinien osiagnać zeby pęknąć? Moze ktoraz zadawala lekarzowi takie pytania? [emoji14] bo jesli wg danych z neta rosnie 2mm na dobe i peka jak ma ok 20mm, to wg moich skomplikowanych obliczeb powinnam miec owu ok niedzieli i to by sie pokrywalo z aplikacja. Świruje nananaaa
I nawet nie wiem ile rośnie, kiedy pęka kurde nigdy mi to do niczego nie było potrzebneDzien dobry dzien dobry. Ja juz w pracy, niewyspana maksylanie. Byle do 15
Powiedzcie mi jak to jest z tym pecherzykiem graffa bo zapomnialam lekarza dopytac- on rosnie srednio 2mm na dobe? I jaka wielkosc powinien osiagnać zeby pęknąć? Moze ktoraz zadawala lekarzowi takie pytania? [emoji14] bo jesli wg danych z neta rosnie 2mm na dobe i peka jak ma ok 20mm, to wg moich skomplikowanych obliczeb powinnam miec owu ok niedzieli i to by sie pokrywalo z aplikacja. Świruje nananaaa
To chyba jest nas więcej takich świrujących Nie ma nic złego we wcześniejszym testowaniu Ważne, żeby się nie załamywać jak test nie wyjdzie. A jak a nóż wyjdzie wcześniej to będzie można się wcześniej cieszyćSpoko Kochana nie Ty jedna świrujesz... Ja od dziś liczę do testowania [emoji23] oczywiście znając mnie nie wytrzymam do terminu @ tylko wcześniej zatestuje :/
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Test najszybciej 10 dni po owu nie ?To chyba jest nas więcej takich świrujących [emoji14] Nie ma nic złego we wcześniejszym testowaniu Ważne, żeby się nie załamywać jak test nie wyjdzie. A jak a nóż wyjdzie wcześniej to będzie można się wcześniej cieszyć
Chyba tak a co chcesz testować?Test najszybciej 10 dni po owu nie ?
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nieeee.... Wczoraj chyba owu była [emoji23][emoji23][emoji23] w niedzielę test lh pozytywny [emoji14] więc jeszcze duuuuzoooo czasu.... Będą mi się te dni ciągnęlyChyba tak a co chcesz testować?