reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A mnie dziś jajniki kują o_O bardziej prawy ale lewy też o_O No i dziś 5 dzień @ i chyba ostatni, skrócił mi się,bo zawsze miałam 6 a czasami nawet 7 dni, i @ była lekka nie tak jak w poprzednich cyklach że na początku to masakra bywała :hmm:

reklama
Mnie też kłuje prawie codziennie, zaraz z lewej raz z prawej strony podbrzusza. Nie wiem czy to normalne, czy powinno kłuć tylko z jednej strony.

Ostatnia edycja:
To mnie tez czasami cos zakluje, prawa lewa prswa lewa hehe raz mpcniej ze aż muszę siedzieć, a czasami prawie niezauważalnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzien dobry dzien dobry. Ja juz w pracy, niewyspana maksylanie. Byle do 15 ;)
Powiedzcie mi jak to jest z tym pecherzykiem graffa bo zapomnialam lekarza dopytac- on rosnie srednio 2mm na dobe? I jaka wielkosc powinien osiagnać zeby pęknąć? Moze ktoraz zadawala lekarzowi takie pytania? :p bo jesli wg danych z neta rosnie 2mm na dobe i peka jak ma ok 20mm, to wg moich skomplikowanych :D obliczeb powinnam miec owu ok niedzieli i to by sie pokrywalo z aplikacja. Świruje nananaaa :)

Powiedzcie mi jak to jest z tym pecherzykiem graffa bo zapomnialam lekarza dopytac- on rosnie srednio 2mm na dobe? I jaka wielkosc powinien osiagnać zeby pęknąć? Moze ktoraz zadawala lekarzowi takie pytania? [emoji14] bo jesli wg danych z neta rosnie 2mm na dobe i peka jak ma ok 20mm, to wg moich skomplikowanych :D obliczeb powinnam miec owu ok niedzieli i to by sie pokrywalo z aplikacja. Świruje nananaaa :)
Spoko Kochana nie Ty jedna świrujesz... Ja od dziś liczę do testowania [emoji23] oczywiście znając mnie nie wytrzymam do terminu @ tylko wcześniej zatestuje :/

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedzcie mi jak to jest z tym pecherzykiem graffa bo zapomnialam lekarza dopytac- on rosnie srednio 2mm na dobe? I jaka wielkosc powinien osiagnać zeby pęknąć? Moze ktoraz zadawala lekarzowi takie pytania? [emoji14] bo jesli wg danych z neta rosnie 2mm na dobe i peka jak ma ok 20mm, to wg moich skomplikowanych :D obliczeb powinnam miec owu ok niedzieli i to by sie pokrywalo z aplikacja. Świruje nananaaa :)
I nawet nie wiem ile rośnie, kiedy pęka :o kurde nigdy mi to do niczego nie było potrzebne :(

Spoko Kochana nie Ty jedna świrujesz... Ja od dziś liczę do testowania [emoji23] oczywiście znając mnie nie wytrzymam do terminu @ tylko wcześniej zatestuje :/

To chyba jest nas więcej takich świrujących :p Nie ma nic złego we wcześniejszym testowaniu :) Ważne, żeby się nie załamywać jak test nie wyjdzie. A jak a nóż wyjdzie wcześniej to będzie można się wcześniej cieszyć :)

To chyba jest nas więcej takich świrujących [emoji14] Nie ma nic złego we wcześniejszym testowaniu :) Ważne, żeby się nie załamywać jak test nie wyjdzie. A jak a nóż wyjdzie wcześniej to będzie można się wcześniej cieszyć :)
Test najszybciej 10 dni po owu nie ?

reklama
Do góry