Super [emoji7][emoji7]No pewnie! Najważniejsze, że się kochacie [emoji173] moja siostra też bardzo szybko zaszła w ciążę, 20l, po roku znajomości. Też to był szok bo siostra nigdy nie była prorodzinnazawsze myślałam, że będę szybciej mama niż ciocia.
A teraz? Siostra 27l. i 2ka cudownych dzieciaków (7i2 lata)a my z mężem znamy się już 10 lat, od 8.5 lat w związku, w małżeństwie dopiero troche ponad rok i 1wsze dziecko w drodze.
Trochę żałuję, że tak późno no ale..
Obydwoje wybraliśmy studia chcąc pracować w wymarzonym zawodzie, więc coś za coś. Też od 18tki wspieram finansowo moja mame, która zarabia śmieszne pieniądze i sama nie da rady się utrzymać a na ślub musiałam sobie sama zarobić z żenującej, nauczycielskiej pierwszej pensji (wiecie, że przez pierwszy rok zarabiałam 1998 zł BRUTTO?) takie niestety są tabelki dla młodych nauczycielino ale, jakoś dałam radę
na ślub uzbierałam, mamie pomagam, mam cudownego męża.. na szczęście udalo się szybko zajść w ciążę i teraz nic tylko się cieszyć i modlić żeby wszystko było dobrze..
może jeszcze zdążę urodzić 2ke nastepnych, bo mój chciałby 3ke właśnie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
My teraz drugie, jak zmienia się nam warunki mieszkaniowe to może pomyślimy o trzecim
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom