reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny ale ja wczoraj napisalam ze jednak w piatek tescik rpbie jak pierwotnienbylo zalozone. Przepraszam za to ale i tak.marne szanse że by mi teraz coś wyszlo jeśli w ogole coś się udalo. Troche sie przybilam tymi wiesciami że niektorym dziewczynom z innymch wątków testy pozytywne ppwychodziły 4 czy 5 dni przed @ i dlatego wolę poczekać. G.niecie mnie jak na @ caly czas ale pojawil się brak ochoty na seks jaki zwykle mam przed @ chociaz to akurat żaden objaw chyba hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kuzynowi mojego meza tydzien temu blizniaki sie urodzily Jaś i Staś=) druga ciaza czysta wpadka i jaki strzal=)
A wiesz, że u mnie w rodzinie podobna sytuacja, wujkowi (ponad 40 lat) też trafiły się bliźniaki, druga ciąża z wpadki i dwie dziewczynki jednojajowe identyczne Ania i Marysia :)

Dziewczyny robimy remont salonu u mnie w domu, chcemy, żeby salon był już gotowy jak M się wprowadzi, tylko mam dylematy jeśli chodzi o meble, kompletnie nie umiem zdecydować, możecie mi doradzić? Tylko nie wiem czy mogę tutaj Was o to prosić.

reklama
A jak to jest z zagnieżdżeniem? Bo w tym cyklu miałam tylko bóle podbrzusza 15 go i 16 go października a tak to cały cykl spokój i zastanawiam się właśnie czy ten silny ból 16go to była owu czy zagnieżdżenie.

Do góry