Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeszcze troszke, juz humor lepszy?Odliczam dni do końca leku....
u mnie chmury zniknely i jest slonkoWitam się i ja. Ja dziś dzień pracujący.... 6 dzieci w domu w tym jedno maleństwo
Kotek87 witaj!!!! Wpisalam cie do tabelki podaj proszę jeszcze swoje imię
U mnie wichura i deszcz... Nie lubię!!!!!!
u mnie juz terz bez chnur o jaka cudna pogodaA u mnie wciąż piękny błękit. Jak utrzyma się jutro to podjedziemy nad morze
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
ja takie mialam i potem, mi wzroslo do 3 by spasc samo bez lekow do 2,5Ja w pierwszej ciąży brałam eutyrox właśnie na utrzymanie w normie tsh. Chociaż wcześniej nie mialam z nim problemów lekarz zapisał mi minimalną dawkę i tak kontynuowała przez 9 msc. Po porodzie odstawiłam. Teraz nic mi nie wspomniał że przy starania powinnam obniżyć. Sprawdzę w domu jaki miałam wynik i poproszę go na wizycie, żeby znów mi podał. Pamiętam, że wtedy miło być na początku ciąży w granicach 1,5
ja ide w maju do ginki i jestem ciekawa czy bedzie kazala mi ja obnizyc sie okazeW drugiej ciąży miałam innego lekarza- który popatrzył tylko na wynik i powiedział jest ok nic nie podajemy...do niego teraz właśnie chodzę. Wspominał tylko o Clo, o tarczycy nic... kurcze teraz będę do maja się zastanawiać czy może jednak powinnam brać na obniżenie.