reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny. Ja wczoraj odpadam z chlopakami. Usunęłam, a jak później się przebudziłam to już po 23 było. Dziś piątek :):):)

Luxi u nas też coś z żołądkami. Chyba święta trzeba odpokutować. Ale nie odpuszczamy tylko dzialamy dziś już 16dc.

Maziajka co da krety ten lekarz, czasami trafiają się tacy co powinni przejść kurs empatii. Moja znajoma miała taką nieprzyjemna sytuację w szpitalu jak w ciąży w 8 tyg pojechała z krwawienie. Panie z rejestracji uprzejmie ja poinformowały żeby usiadła i poczekaja na lekarza bo ciąża newsie już " poleciala"...eh co za baby wstrętne. ..na szczęście nic zlego się nie wydarzyło.
Ja jak miałam krwawienie w ciąży to mój lekarz wyprosil swoją pacjentke z badania, żeby wziąć mnie szybko na fotel- jak widać są ludzie i ludzie...
Omegamed podaję, wcześniej kapsułki twist, a teraz takie saszetki syrop- ale to w przerwach jak odstawiamy tran.

Yesenia- głowa do góry!!! Zrób komuś dowcip- w końcu dziś prima...

Ewitaj- ja w obu ciążach brałam dupka- przez to moje mdłości sięgały zenitu. Przez 3 msc byłam wyłączona z życia.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, nadrabiałam właśnie strony:) pisałyście m.in. że faceci się załamują i nie wierzą, znam to. To jeszcze bardziej dołujące, a najgorsze, jak mówisz mu: w tym cyklu na pewno się uda... kilka dni póżniej: o jakoś inaczej boli mi brzuch, okres mi się spóźnia dwa dni, czuję, że jjestem w ciąży...:D po czym: bo wiesz...dostałam okresu... brr, oby ostatni raz :)

Jak tam ten pochmurny dzień Wam mija, też u Was pada? :)
U mnie dziś piękne słonko. ..[emoji2]

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Kurcze, współczuję Wam. Ja do lekarza (z wyj. Gin. Oczywiście)chodzę... nie chodzę:D bynajmniej nie z powodu grypy czy czegoś w tym rodzaju bo mnie to nie łapiiie. Ewent. Lekki katar, ale wysoką gorączkę pamiętam tylko raz, okropność, mam szczęście :)

MAMUNIOL: słonko, serio? Zazdroszczę...

jan tak mysle co wczoraj jadlam, pomidorowa, ciastka belvite i czekolade plus bulke z szynka taka z pieca, moza ta skorka od szynki mi gdzies siedzi hhmm

Hej

O matko co zza ginekolog :/ ją na podobnego trafiłam w pierwszej ciąży raz poszłam sam pęcherzyk po dwóch tygodniach też sam pęcherzyk wypisał mi skierowanie do szpitala na lyzeczkowanie ale poszłam do innego a tam wszystko grało :) gratulacje dla siostry i nudnej ciąży jej życzę :)

U nas leje a @ dalej brak ...

reklama
witam sie i ja
staram sie iod 2015 roku i nicjak narazie
po drodze okazało sie ze mam onizona płodność amh 1,06
tarczyca niby w normie t\TSH 2,14 FT4 15,26
wiek 29 lat (za 10 dni) 16 cs termin kolejnej @ 23.04.

Do góry