Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem po czym mnie wzielo, ale zoladek i jelita walcza o przetrwanieZdrówka dla Ciebie:* ja zatrucie miałam chyba miesiąc temu po sushi
u mnie też pada (w-wa)
U mnie dziś piękne słonko. ..[emoji2]Cześć dziewczyny, nadrabiałam właśnie strony pisałyście m.in. że faceci się załamują i nie wierzą, znam to. To jeszcze bardziej dołujące, a najgorsze, jak mówisz mu: w tym cyklu na pewno się uda... kilka dni póżniej: o jakoś inaczej boli mi brzuch, okres mi się spóźnia dwa dni, czuję, że jjestem w ciąży... po czym: bo wiesz...dostałam okresu... brr, oby ostatni raz
Jak tam ten pochmurny dzień Wam mija, też u Was pada?
jan tak mysle co wczoraj jadlam, pomidorowa, ciastka belvite i czekolade plus bulke z szynka taka z pieca, moza ta skorka od szynki mi gdzies siedzi hhmm
stawiam na szynke haahhNie wiem co to, ale na pewno nie czekolada! Czekolada by tego nie zrobiła, jest zbyt dobraa…