reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ciekawe czy na tak szybkie zajście w drugą ciążę nie mialo wpływu właśnie to, że przez cały poprzedni okres brałam lek. Poszła bym już do domu sprawdzić wynik...

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
Hejka kobitki ! Niedługo lecę do pracy, leje u mnie jak z cebra :) Polatałam po sklepach i upatrzyłam sobie sukienkę , muszę kupić dwie , bo tydzień przed komunią M mam wesele a sukienki po 250zł masakra.
Kotek ja mam amh 0,78 jeszcze niższe i problem z tarczycą . Kochana mówi się że tsh dla starających się powinno być około 1 więc może skonsultuj ten swój wynik z lekarzem.
Miłego dnia !

a długo starałas się o pierwsze dziecko?
jasne, skonsultuje mój wynik z lekarzem dzisiaj
zdam Wam relacje po wizycie :)

Hejo!

Ja dziś znowu pracuję z moim dwuletnim asystentem, więc dopiero teraz jak poszedł spać to miałam czas na prysznic i forum :)

Maziajka co za konował!!!!!!! :szok: Ja miejscu Twojej siostry poszłabym do tego lekarza jeszcze dziś i bardzo niedyskretnie (najlepiej przy innych pacjentkach) poinformowała o jego nieudolności. Normalnie nóż się w kieszeni otwiera!!
Moja przyjaciółka w 10tc dostała krwotoku. Zadzwoniła po karetkę, a w szpitalu (bez robienie usg) powiedzieli - poroniła pani, szykujemy do czyszczenia! Na szczęście znalazł się jeden przytomny lekarz i zrobił usg. A tam zdrowa ciąża! Przyjaciółce pękł krwiak i stąd to krwawienie. Niektórym lekarzom powinni odbierać licencje!

Widziałyście pogodę na najbliższe dni? Słoneczko!!!! :-) :)

Hejo!

Ja dziś znowu pracuję z moim dwuletnim asystentem, więc dopiero teraz jak poszedł spać to miałam czas na prysznic i forum :)

Maziajka co za konował!!!!!!! :szok: Ja miejscu Twojej siostry poszłabym do tego lekarza jeszcze dziś i bardzo niedyskretnie (najlepiej przy innych pacjentkach) poinformowała o jego nieudolności. Normalnie nóż się w kieszeni otwiera!!
Moja przyjaciółka w 10tc dostała krwotoku. Zadzwoniła po karetkę, a w szpitalu (bez robienie usg) powiedzieli - poroniła pani, szykujemy do czyszczenia! Na szczęście znalazł się jeden przytomny lekarz i zrobił usg. A tam zdrowa ciąża! Przyjaciółce pękł krwiak i stąd to krwawienie. Niektórym lekarzom powinni odbierać licencje!

Widziałyście pogodę na najbliższe dni? Słoneczko!!!! :-) :)
jak sie mlody dzis ma?

reklama
Bardzo dobrze :) W sumie, to raczej nie NOP, a bardzo mało delikatna pani, która robiła zastrzyk. Mąż trzymał Małego podczas szczepienia i mówił, że dość agresywnie kobieta wbiła igłę. A na koniec powiedziała, że "no rączka może boleć, igły mają tępe"

Do góry