reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej Dziewczynki. U nas chałupa wreszcie zaczęła przemieniać się z powrotem ze szpitala w dom... Mąż już lepiej się czuje :)
Ja za to na luteinie spuchłam i czuję się ociężała... I zmęczona jestem. Mimo, że długo spałam. W ogóle jestem jakaś nijaka...

PanaKotka cieszę się, że Mąż wraca do żywych :)

Ja dopiero teraz nabrałam energii. Rano czułam się jakby walec mnie przejechał.

Bardzo dobrze :) W sumie, to raczej nie NOP, a bardzo mało delikatna pani, która robiła zastrzyk. Mąż trzymał Małego podczas szczepienia i mówił, że dość agresywnie kobieta wbiła igłę. A na koniec powiedziała, że "no rączka może boleć, igły mają tępe"
A nie smarowałaś emla? Ja zawsze smaruje miejsce i chłopaki nawet się nie orientują, że coś się dzieje. Zresztą oni wgl dziwni, bo na hasło idziemy do lekarza jest wielkie huraaa!!!

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Mamuniol aż musiałam sprawdzić co to jest :-p nie, niczym nie smarowałam. Mały lekarzy też lubii. Oby to się nie zmieniło :)

Bardzo dobrze :) W sumie, to raczej nie NOP, a bardzo mało delikatna pani, która robiła zastrzyk. Mąż trzymał Małego podczas szczepienia i mówił, że dość agresywnie kobieta wbiła igłę. A na koniec powiedziała, że "no rączka może boleć, igły mają tępe"
wiesz co jak bym jej przydzwonila to...

Witam popołudniowo!
Kotek z Miłoszem to był pierwszy strzał :)
Ja dziś bez humoru zupełnie. Podliczylam wydatki w tym miesiącu i będzie strasznie ciężko z kasą :( nie wiem jak to przeżyć

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom

reklama
Do góry