reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej Dziewczynki. U nas chałupa wreszcie zaczęła przemieniać się z powrotem ze szpitala w dom... Mąż już lepiej się czuje :)
Ja za to na luteinie spuchłam i czuję się ociężała... I zmęczona jestem. Mimo, że długo spałam. W ogóle jestem jakaś nijaka...

PanaKotka cieszę się, że Mąż wraca do żywych :)

Ja dopiero teraz nabrałam energii. Rano czułam się jakby walec mnie przejechał.

Bardzo dobrze :) W sumie, to raczej nie NOP, a bardzo mało delikatna pani, która robiła zastrzyk. Mąż trzymał Małego podczas szczepienia i mówił, że dość agresywnie kobieta wbiła igłę. A na koniec powiedziała, że "no rączka może boleć, igły mają tępe"
A nie smarowałaś emla? Ja zawsze smaruje miejsce i chłopaki nawet się nie orientują, że coś się dzieje. Zresztą oni wgl dziwni, bo na hasło idziemy do lekarza jest wielkie huraaa!!!

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Mamuniol aż musiałam sprawdzić co to jest :-p nie, niczym nie smarowałam. Mały lekarzy też lubii. Oby to się nie zmieniło :)

Bardzo dobrze :) W sumie, to raczej nie NOP, a bardzo mało delikatna pani, która robiła zastrzyk. Mąż trzymał Małego podczas szczepienia i mówił, że dość agresywnie kobieta wbiła igłę. A na koniec powiedziała, że "no rączka może boleć, igły mają tępe"
wiesz co jak bym jej przydzwonila to...

Witam popołudniowo!
Kotek z Miłoszem to był pierwszy strzał :)
Ja dziś bez humoru zupełnie. Podliczylam wydatki w tym miesiącu i będzie strasznie ciężko z kasą :( nie wiem jak to przeżyć

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom

reklama
Do góry