Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie smarowałaś emla? Ja zawsze smaruje miejsce i chłopaki nawet się nie orientują, że coś się dzieje. Zresztą oni wgl dziwni, bo na hasło idziemy do lekarza jest wielkie huraaa!!!Bardzo dobrze W sumie, to raczej nie NOP, a bardzo mało delikatna pani, która robiła zastrzyk. Mąż trzymał Małego podczas szczepienia i mówił, że dość agresywnie kobieta wbiła igłę. A na koniec powiedziała, że "no rączka może boleć, igły mają tępe"
wiesz co jak bym jej przydzwonila to...Bardzo dobrze W sumie, to raczej nie NOP, a bardzo mało delikatna pani, która robiła zastrzyk. Mąż trzymał Małego podczas szczepienia i mówił, że dość agresywnie kobieta wbiła igłę. A na koniec powiedziała, że "no rączka może boleć, igły mają tępe"
ja tez dzis taka nie do zyciaHej Dziewczynki. U nas chałupa wreszcie zaczęła przemieniać się z powrotem ze szpitala w dom... Mąż już lepiej się czuje
Ja za to na luteinie spuchłam i czuję się ociężała... I zmęczona jestem. Mimo, że długo spałam. W ogóle jestem jakaś nijaka...
jak sie mlody dzis ma?