Przeraża mnie to że to co mówiła dziewczynon z którymi rozmawiałam wszystko się sprawdza. A mówi i te dobre i złe rzeczy... Dlatego tak się boję iść [emoji23]Idź, może być ciekawie :-)
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeraża mnie to że to co mówiła dziewczynon z którymi rozmawiałam wszystko się sprawdza. A mówi i te dobre i złe rzeczy... Dlatego tak się boję iść [emoji23]Idź, może być ciekawie :-)
Jakoś w 2015 pisałam SMS do wróżki xD Wywróżyła mi ciążę na 2017 rok i co? Xd chociaż rok jeszcze się nie skończył Miałam wtedy chyba za dużo kasy na tel,i umowa mi się kończyła w raz z nią wszystkie środki na koncie to pisałam do wróżki xDU nas w Rzeszowie jest wróżka. Stara Pani która wróży za jedzenie
Dziewczyny sobie chwalą.. kiedyś myślałam do niej iść ale stchórzyłam [emoji23] a teraz znów myślę czy nie iść może mi coś przepowie [emoji23] ale jest stres co się usłyszy [emoji23]
Kurcze jak ja bym chciała już zobaczyć dwie kreski A później to już tylko obawy przed porodem byłyby A tak, nie wiem kiedy będzie owulka,czy nie pojawi się wcześniej i stracę cały cykl, i powiem wam że jakoś straciłam nadzieję że się uda, 6lat się nie udało to czemu teraz miałoby się udać, fakt faktem że wtedy nie korzystałam z rad lekarza. Czekam tylko aż mój zrobi badania nasienia i ja resztę badań i zObaczymy, bo jakoś nie wierzę że nagle po samym ovarinie się uda, jakoś straciłam dzisiaj nadzieję na to
No bo wtedy aż tak bardzo nie chciałam Tzn. Chciałam ale nie aż tak no i myślałam że może tak jak z pierwszym wpadniemy a tu nic Miałam tylko taki czas że piłam zioła ojca sroki podobno mieli działać a skończyło się tak że miałam mega bolesne miesiączki więc po 3miesiacach odstawiłam. Dopiero w tym roku, i finansowo nam się ułożyło,i planujemy na przyszły rok kupić dom, wiemy już że wystarczy nam środków na to,więc jesteśmy pewni że teraz spokojnie damy radę i chcemy przede wszystkim Pozatym syn nam się o rodzeństwo też upominaPodziwiam Cie ze wcześniej Cie wasza płodność nie zainteresowala a dopiero po 6 latach bed zabezpieczenia
NORMALNIE grzeszysz cierpliwością mnie by szybko nosiło ze względu na zamartwianie sie
Bedzie mila niespodzianka jak sie uda teraz! tego Wam ZYcze
Mi lekarz to tlumaczyl tak: test owu pozytywny, czyli dwie mocne kreski wychodzi ok 36-48 godzin PRZED owulacja. Z tego co pamietam, ostatnio Ci taki wyszedl. Wtedy przef owulacja ten poziom hormonu jest najwyzszy i powoli spada, takze po tym czasie 36-48 godz nasteouje owulacja i testy juz nie wychodza takie mocne. Ja tak mialam w wakacje w cyklu kiedy zaszlam w ciaze. W 17 dniu test wyszedl pozytywny, owulacja potwierdzona badaniem byla w 19dc i wtedy na tescie owulacyjnym na druga kreska byla juz o wieeele slabsza od kontrolnej.Daga11 a może Ty jesteś w stanie wyjaśnić tę moje testy owu. jakim cudem ta druga krecha nie jest tak mocna a owu wczoraj na 1000% miałam :/
Myślałam że mi jajnik urwie :/ i z bólu tylko jedna pozycja przeszła były tylko żołnierzyki dotarły [emoji14]
Dokladnie te testy to tak z przymrzeniem.oka traktuje, ona nie sa.miarodajne w 100%, ale dzieki nim wiem Mniej- wiecej kiedy owu bedzie, bo mam glupie cykle i glupi sluz i w ogole wszystko glupieSlyszalam ze czasem tak dziewczynom wychodzily a owulka byla. Pozatym testy testom nierówne..tym razem kupiłam innej firmy. Wyszło mi idealnie ALE dopiero ten cykl taki normalny jest z dużĄ ILOSCIA białka jajka to nie wiem czy tamte testy był y gorsze czy nie
Podobniez po poludniu stężenie jest wyzsze i podobniez z rana daje falszywy wynik dodatni
Chyba powinnaś powtórzyć po poludniu
Dokladnie te testy to tak z przymrzeniem.oka traktuje, ona nie sa.miarodajne w 100%, ale dzieki nim wiem Mniej- wiecej kiedy owu bedzie, bo mam glupie cykle i glupi sluz i w ogole wszystko glupieSlyszalam ze czasem tak dziewczynom wychodzily a owulka byla. Pozatym testy testom nierówne..tym razem kupiłam innej firmy. Wyszło mi idealnie ALE dopiero ten cykl taki normalny jest z dużĄ ILOSCIA białka jajka to nie wiem czy tamte testy był y gorsze czy nie
Podobniez po poludniu stężenie jest wyzsze i podobniez z rana daje falszywy wynik dodatni
Chyba powinnaś powtórzyć po poludniu
Jak raz się udało to teraz wątpiNo bo wtedy aż tak bardzo nie chciałam Tzn. Chciałam ale nie aż tak no i myślałam że może tak jak z pierwszym wpadniemy a tu nic Miałam tylko taki czas że piłam zioła ojca sroki podobno mieli działać a skończyło się tak że miałam mega bolesne miesiączki więc po 3miesiacach odstawiłam. Dopiero w tym roku, i finansowo nam się ułożyło,i planujemy na przyszły rok kupić dom, wiemy już że wystarczy nam środków na to,więc jesteśmy pewni że teraz spokojnie damy radę i chcemy przede wszystkim Pozatym syn nam się o rodzeństwo też upomina
Nie nakręcaj się jeszcze objawami :* ja do dnia @ z synem w ciąży objawy jak przed @, potem test i 48h po teście zaczęło się rzyganie pół ciąży [emoji23] ból piersi nie był inny niż przed ciążą przed @. U mnie jedyne objawy ale to już po teście wymioty, nudności , senność. Potem nic smażonego czuć nie mogłam bo w sekundzie w WC lądowałam. A tak poza tym to nic innego :* są dziewczyny które żadnych objawów ciążowych nie mają jak np nasza Oleńka