reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Boże dziewczyny jak się cieszę że trafiłam na to forum...
Przynajmniej okres oczekiwania jest przyjemniejszy. No i to wsparcie ... Ehhhh

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Staramy się ile możemy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ja mysle tak samo, dni cyklu az tak sie nie dluza jak tutaj z Wami jestem :)
Daga11 a może Ty jesteś w stanie wyjaśnić tę moje testy owu. jakim cudem ta druga krecha nie jest tak mocna a owu wczoraj na 1000% miałam :/
Myślałam że mi jajnik urwie :/ i z bólu tylko jedna pozycja przeszła były tylko żołnierzyki dotarły [emoji14]

Dobrze że ja dziś praca w domu bez klientek. Kawka, ciacho od teściowej i laptop.
Dzisiaj mam jakiegoś lenia, a mm mieszkanie trzeba posprzątać jeszcze i pranie nastawić bo się młody w nocy obsikał ;(

Daga11 a może Ty jesteś w stanie wyjaśnić tę moje testy owu. jakim cudem ta druga krecha nie jest tak mocna a owu wczoraj na 1000% miałam :/
Myślałam że mi jajnik urwie :/ i z bólu tylko jedna pozycja przeszła były tylko żołnierzyki dotarły [emoji14]

Slyszalam ze czasem tak dziewczynom wychodzily a owulka byla. Pozatym testy testom nierówne..tym razem kupiłam innej firmy. Wyszło mi idealnie ALE dopiero ten cykl taki normalny jest z dużĄ ILOSCIA białka jajka to nie wiem czy tamte testy był y gorsze czy nie

Podobniez po poludniu stężenie jest wyzsze i podobniez z rana daje falszywy wynik dodatni

Chyba powinnaś powtórzyć po poludniu

Ja mam 6 dni do @ :( objawy przeszły nic a nic nie czuje... tylko wstać z łóżka dziś nie mogłam i cycki nadęte a tak to nic :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Slyszalam ze czasem tak dziewczynom wychodzily a owulka byla. Pozatym testy testom nierówne..tym razem kupiłam innej firmy. Wyszło mi idealnie ALE dopiero ten cykl taki normalny jest z disS ILOSCIA białka jajka to nie wiem czy tamte testy Hulu gorsze czy nie

Podobniez po poludniu stężenie jest wyzsze i podobniez z rana daje falszywy wynik dodatni

No u mnie rano negatywny. Wczoraj rano testy podobnie wyszly. Popołudniu mocniejsza ale nadal słabsza niż kontrolna. Jajnik już nie boli , a znów mnie przezroczysty ciągnący śluz zalał. Więc a nóż widelec

reklama
Slyszalam ze czasem tak dziewczynom wychodzily a owulka byla. Pozatym testy testom nierówne..tym razem kupiłam innej firmy. Wyszło mi idealnie ALE dopiero ten cykl taki normalny jest z dużĄ ILOSCIA białka jajka to nie wiem czy tamte testy był y gorsze czy nie

A popołudniu powtórzę :) jutro też zrobię rano i popołudniu :) tak dla sprawdzenia jeszcze ;) teoretycznie owulacja z kalendarzyka we wtorek. Ale cykl cyklowi nie równy, tu typowe objawy owu więc się pewnie coś przesunęło ;)

Do góry