reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Boże dziewczyny jak się cieszę że trafiłam na to forum...
Przynajmniej okres oczekiwania jest przyjemniejszy. No i to wsparcie ... Ehhhh

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Staramy się ile możemy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ja mysle tak samo, dni cyklu az tak sie nie dluza jak tutaj z Wami jestem :)
Daga11 a może Ty jesteś w stanie wyjaśnić tę moje testy owu. jakim cudem ta druga krecha nie jest tak mocna a owu wczoraj na 1000% miałam :/
Myślałam że mi jajnik urwie :/ i z bólu tylko jedna pozycja przeszła były tylko żołnierzyki dotarły [emoji14]

Dobrze że ja dziś praca w domu bez klientek. Kawka, ciacho od teściowej i laptop.
Dzisiaj mam jakiegoś lenia, a mm mieszkanie trzeba posprzątać jeszcze i pranie nastawić bo się młody w nocy obsikał ;(

Daga11 a może Ty jesteś w stanie wyjaśnić tę moje testy owu. jakim cudem ta druga krecha nie jest tak mocna a owu wczoraj na 1000% miałam :/
Myślałam że mi jajnik urwie :/ i z bólu tylko jedna pozycja przeszła były tylko żołnierzyki dotarły [emoji14]

Slyszalam ze czasem tak dziewczynom wychodzily a owulka byla. Pozatym testy testom nierówne..tym razem kupiłam innej firmy. Wyszło mi idealnie ALE dopiero ten cykl taki normalny jest z dużĄ ILOSCIA białka jajka to nie wiem czy tamte testy był y gorsze czy nie

Podobniez po poludniu stężenie jest wyzsze i podobniez z rana daje falszywy wynik dodatni

Chyba powinnaś powtórzyć po poludniu

Ja mam 6 dni do @ :( objawy przeszły nic a nic nie czuje... tylko wstać z łóżka dziś nie mogłam i cycki nadęte a tak to nic :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Slyszalam ze czasem tak dziewczynom wychodzily a owulka byla. Pozatym testy testom nierówne..tym razem kupiłam innej firmy. Wyszło mi idealnie ALE dopiero ten cykl taki normalny jest z disS ILOSCIA białka jajka to nie wiem czy tamte testy Hulu gorsze czy nie

Podobniez po poludniu stężenie jest wyzsze i podobniez z rana daje falszywy wynik dodatni

No u mnie rano negatywny. Wczoraj rano testy podobnie wyszly. Popołudniu mocniejsza ale nadal słabsza niż kontrolna. Jajnik już nie boli , a znów mnie przezroczysty ciągnący śluz zalał. Więc a nóż widelec

reklama
Slyszalam ze czasem tak dziewczynom wychodzily a owulka byla. Pozatym testy testom nierówne..tym razem kupiłam innej firmy. Wyszło mi idealnie ALE dopiero ten cykl taki normalny jest z dużĄ ILOSCIA białka jajka to nie wiem czy tamte testy był y gorsze czy nie

A popołudniu powtórzę :) jutro też zrobię rano i popołudniu :) tak dla sprawdzenia jeszcze ;) teoretycznie owulacja z kalendarzyka we wtorek. Ale cykl cyklowi nie równy, tu typowe objawy owu więc się pewnie coś przesunęło ;)

Do góry