reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja mam 6 dni do @ :( objawy przeszły nic a nic nie czuje... tylko wstać z łóżka dziś nie mogłam i cycki nadęte a tak to nic :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie nakręcaj się jeszcze objawami :* ja do dnia @ z synem w ciąży objawy jak przed @, potem test i 48h po teście zaczęło się rzyganie pół ciąży [emoji23] ból piersi nie był inny niż przed ciążą przed @. U mnie jedyne objawy ale to już po teście wymioty, nudności , senność. Potem nic smażonego czuć nie mogłam bo w sekundzie w WC lądowałam. A tak poza tym to nic innego :* są dziewczyny które żadnych objawów ciążowych nie mają jak np nasza Oleńka :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze jak ja bym chciała już zobaczyć dwie kreski :( A później to już tylko obawy przed porodem byłyby :) A tak, nie wiem kiedy będzie owulka,czy nie pojawi się wcześniej i stracę cały cykl, i powiem wam że jakoś straciłam nadzieję że się uda, 6lat się nie udało to czemu teraz miałoby się udać, fakt faktem że wtedy nie korzystałam z rad lekarza. Czekam tylko aż mój zrobi badania nasienia i ja resztę badań i zObaczymy, bo jakoś nie wierzę że nagle po samym ovarinie się uda, jakoś straciłam dzisiaj nadzieję na to o_O

A popołudniu powtórzę :) jutro też zrobię rano i popołudniu :) tak dla sprawdzenia jeszcze ;) teoretycznie owulacja z kalendarzyka we wtorek. Ale cykl cyklowi nie równy, tu typowe objawy owu więc się pewnie coś przesunęło ;)

Tak . cykl cyklonu nierówny..
Wszystko w ostatniej chwili może się zmienić..rob rob . porownasz sobie je ..tez caly cykl robiłam i po pozytywie wyszły negatywy ledwo widoczne kreski A potem wychodzily mocniejsze lol o_O

Dziewczyny trzymam za Was kciuki, żeby ten cykl była dla każdej z Was szczęśliwy :)
U mnie dalej spokój, jedyne co to zauważyłam, że jak zjem za dużo to mi ciężko na żołądku albo np nie zjem kolacji to jak się przebudzę w nocy to mnie lekko mdli, to by było na tyle :) Dziś idę na pierwszą betę, w sumie tak z ciekawości :)

U nas w Rzeszowie jest wróżka. Stara Pani która wróży za jedzenie :o
Dziewczyny sobie chwalą.. kiedyś myślałam do niej iść ale stchórzyłam [emoji23] a teraz znów myślę czy nie iść może mi coś przepowie [emoji23] ale jest stres co się usłyszy [emoji23]

Dziewczyny trzymam za Was kciuki, żeby ten cykl była dla każdej z Was szczęśliwy :)
U mnie dalej spokój, jedyne co to zauważyłam, że jak zjem za dużo to mi ciężko na żołądku albo np nie zjem kolacji to jak się przebudzę w nocy to mnie lekko mdli, to by było na tyle :) Dziś idę na pierwszą betę, w sumie tak z ciekawości :)
Daj znać jak będziesz miała wyniki :*

U nas w Rzeszowie jest wróżka. Stara Pani która wróży za jedzenie :o
Dziewczyny sobie chwalą.. kiedyś myślałam do niej iść ale stchórzyłam [emoji23] a teraz znów myślę czy nie iść może mi coś przepowie [emoji23] ale jest stres co się usłyszy [emoji23]

Idź, może być ciekawie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Daj potem znać co i jak [emoji7]
Na pewno za kilka dni jak zrobisz to pięknie urośnie :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry