reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja jeszcze wyników nie odebralam dopiero jutro zastanawiam się kiedy dostanie pierwsza @ zawsze miałam 30-tego może teraz tez do mnie tak zawitał od dwóch dni czuje kulcie w jajnikach zwykle miałam pr

To trzymam kciuki żeby przyszła ... zielone światełko od gina po ilu cyklach macie ? :)

reklama
XbumX czesc :)

Fabimama dopiero teraz zobaczyłam post z tym schudnieciem .. No chylę głowę hmm czego to człowiek nie zrobi przez co nie przejdzie by dotrzeć do celu

Co do bety ją miałam ok 5tys i jak spadła na drugi dzień miałam zabieg później również nic nie badalam nikt mi nic nie powiedział. A @ dostałam po 2 i pół miesiącach od lyzeczkowania.

Edit a co do mojej drugiej ciąży to ja miałam puste jajo płodowe tzn jak to lekarz powiedział 'coś tam bylo' ale on nie wie co ... Podczas gdy byłam w ciąży miałam zimno na ustach zadzwoniłam od razu do ginekologa co mam robić on że nic ... Ale ja nigdy w życiu nie miałam zimna tylko wtedy czy to mogła być przyczyną że się nie rozwijało? Wiemm że lekarzami nie jesteście alle może bedziecie wiedziały

XbumX czesc :)

Fabimama dopiero teraz zobaczyłam post z tym schudnieciem .. No chylę głowę hmm czego to człowiek nie zrobi przez co nie przejdzie by dotrzeć do celu

Co do bety ją miałam ok 5tys i jak spadła na drugi dzień miałam zabieg później również nic nie badalam nikt mi nic nie powiedział. A @ dostałam po 2 i pół miesiącach od lyzeczkowania.
a dlugo po zabiegu krwawilas? ja okolo tygodnia a potem plamilam

NeSSipowiedziala 68379 pisze:
To trzymam kciuki żeby przyszła ... zielone światełko od gina po ilu cyklach macie ? :)

Pani doktor powiedziala ze 4 tyg przerwy a potem nie widzi przeciwwskazań ale ta pani doktor chyba była przemeczona albo pijana hahahaha:-D

Witam nowe staraczki ;) tworzy nam się spora grupka ;)
Lux- nie pamietslam dokładnie. Dziewczynki mam nadzieje ze zdrowe mimo wczesnego porodu.
Ja to ja maz schudl 45kg ;) wiecie... Razem łatwiej ;) mam nadzieje ze to nam pomoże w otrzymaniu upragnionego dzidziusia ;) marzy nam się córeczka...

Pani doktor powiedziala ze 4 tyg przerwy a potem nie widzi przeciwwskazań ale ta pani doktor chyba była przemeczona albo pijana hahahaha:-D

Ponoć właśnie po zabiegu im szybciej tym lepiej ... ale sama nie wiem. W końcu musi się przecież wszystko zagoić. Pomaga wtedy tzw. górka hormonalna

Witam nowe staraczki ;) tworzy nam się spora grupka ;)
Lux- nie pamietslam dokładnie. Dziewczynki mam nadzieje ze zdrowe mimo wczesnego porodu.
Ja to ja maz schudl 45kg ;) wiecie... Razem łatwiej ;) mam nadzieje ze to nam pomoże w otrzymaniu upragnionego dzidziusia ;) marzy nam się córeczka...
tak wszystko ok z dziewczynkami, dosc szybko wyszly ze szpitala

reklama
Do góry