reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja jeszcze wyników nie odebralam dopiero jutro zastanawiam się kiedy dostanie pierwsza @ zawsze miałam 30-tego może teraz tez do mnie tak zawitał od dwóch dni czuje kulcie w jajnikach zwykle miałam pr

To trzymam kciuki żeby przyszła ... zielone światełko od gina po ilu cyklach macie ? :)

reklama
XbumX czesc :)

Fabimama dopiero teraz zobaczyłam post z tym schudnieciem .. No chylę głowę hmm czego to człowiek nie zrobi przez co nie przejdzie by dotrzeć do celu

Co do bety ją miałam ok 5tys i jak spadła na drugi dzień miałam zabieg później również nic nie badalam nikt mi nic nie powiedział. A @ dostałam po 2 i pół miesiącach od lyzeczkowania.

Edit a co do mojej drugiej ciąży to ja miałam puste jajo płodowe tzn jak to lekarz powiedział 'coś tam bylo' ale on nie wie co ... Podczas gdy byłam w ciąży miałam zimno na ustach zadzwoniłam od razu do ginekologa co mam robić on że nic ... Ale ja nigdy w życiu nie miałam zimna tylko wtedy czy to mogła być przyczyną że się nie rozwijało? Wiemm że lekarzami nie jesteście alle może bedziecie wiedziały

XbumX czesc :)

Fabimama dopiero teraz zobaczyłam post z tym schudnieciem .. No chylę głowę hmm czego to człowiek nie zrobi przez co nie przejdzie by dotrzeć do celu

Co do bety ją miałam ok 5tys i jak spadła na drugi dzień miałam zabieg później również nic nie badalam nikt mi nic nie powiedział. A @ dostałam po 2 i pół miesiącach od lyzeczkowania.
a dlugo po zabiegu krwawilas? ja okolo tygodnia a potem plamilam

NeSSipowiedziala 68379 pisze:
To trzymam kciuki żeby przyszła ... zielone światełko od gina po ilu cyklach macie ? :)

Pani doktor powiedziala ze 4 tyg przerwy a potem nie widzi przeciwwskazań ale ta pani doktor chyba była przemeczona albo pijana hahahaha:-D

Witam nowe staraczki ;) tworzy nam się spora grupka ;)
Lux- nie pamietslam dokładnie. Dziewczynki mam nadzieje ze zdrowe mimo wczesnego porodu.
Ja to ja maz schudl 45kg ;) wiecie... Razem łatwiej ;) mam nadzieje ze to nam pomoże w otrzymaniu upragnionego dzidziusia ;) marzy nam się córeczka...

Pani doktor powiedziala ze 4 tyg przerwy a potem nie widzi przeciwwskazań ale ta pani doktor chyba była przemeczona albo pijana hahahaha:-D

Ponoć właśnie po zabiegu im szybciej tym lepiej ... ale sama nie wiem. W końcu musi się przecież wszystko zagoić. Pomaga wtedy tzw. górka hormonalna

Witam nowe staraczki ;) tworzy nam się spora grupka ;)
Lux- nie pamietslam dokładnie. Dziewczynki mam nadzieje ze zdrowe mimo wczesnego porodu.
Ja to ja maz schudl 45kg ;) wiecie... Razem łatwiej ;) mam nadzieje ze to nam pomoże w otrzymaniu upragnionego dzidziusia ;) marzy nam się córeczka...
tak wszystko ok z dziewczynkami, dosc szybko wyszly ze szpitala

reklama
Do góry