reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

napisz na zamknietym do Madzioliny, ona miala zasniad, Asch tez ma wiedze na ten temat, one Ci popisza o zasniadzie

Ja już własnie nie chcę nic wiedzieć, bo się naczytałam i strasznie się boję. Gin który robił mi zabieg powiedział, że beta rosła bo trofoblast żył nadal swoim życiem. No to czarna myśl za myślą goniła. A na dodatek straszono mnie ciążą pozamaciczną i w dodatku bliźniaczą. Więc strach mam w oczach cały czas ...

reklama
Luxuorius kilka dni plamilam

Są różne opinie o szybszym zajściu po poronieniu/lyzeczkowanie bo nie które kobitki donoszą a inne mają ponowne poronienia także co kobieta to inaczej.

XbumX czesc :)

Fabimama dopiero teraz zobaczyłam post z tym schudnieciem .. No chylę głowę hmm czego to człowiek nie zrobi przez co nie przejdzie by dotrzeć do celu

Co do bety ją miałam ok 5tys i jak spadła na drugi dzień miałam zabieg później również nic nie badalam nikt mi nic nie powiedział. A @ dostałam po 2 i pół miesiącach od lyzeczkowania.

Edit a co do mojej drugiej ciąży to ja miałam puste jajo płodowe tzn jak to lekarz powiedział 'coś tam bylo' ale on nie wie co ... Podczas gdy byłam w ciąży miałam zimno na ustach zadzwoniłam od razu do ginekologa co mam robić on że nic ... Ale ja nigdy w życiu nie miałam zimna tylko wtedy czy to mogła być przyczyną że się nie rozwijało? Wiemm że lekarzami nie jesteście alle może bedziecie wiedziały
zimno na ustach podobno jest grozne, jesli ma sie je pierwszy raz w zyciu, mnie gin uczulal na to i sie pytal czy kiedys to mialam bo jesli dostane w ciazy to zaraz do niego isc, ale ja je mialam juz wiele razy a w ciazy na szczescie nie

[QUOTE="NeSSi, post: 13868412, member: 57759kliknąć nie chcący pisze z telefonu i czasem mi tu wszystko wariuje wybacz :-)a proszę cofnij mi ocenę niezbyt mądre ok ? ;)[/QUOTE]

Przepraszam nawet nie zauwazylam musialam kliknac

zimno na ustach podobno jest grozne, jesli ma sie je pierwszy raz w zyciu, mnie gin uczulal na to i sie pytal czy kiedys to mialam bo jesli dostane w ciazy to zaraz do niego isc, ale ja je mialam juz wiele razy a w ciazy na szczescie nie

Mi mówił inaczej ... bo miałam w ciąży z Michałem właśnie ... powiedział, że lepiej nie mieć na tych '' drugich'' ustach :)

Ja już własnie nie chcę nic wiedzieć, bo się naczytałam i strasznie się boję. Gin który robił mi zabieg powiedział, że beta rosła bo trofoblast żył nadal swoim życiem. No to czarna myśl za myślą goniła. A na dodatek straszono mnie ciążą pozamaciczną i w dodatku bliźniaczą. Więc strach mam w oczach cały czas ...
Madziolina miala zasniad i kazal lekarz dlugo czekac z kolejna ciaza ona zaryzykowala i zbacz wszystko ok z mloda w brzuszku

reklama
Do góry