ciekawe co Ci histo pokaze, mi nic nie wykrylo, ulzylo mi wtedyWizytę mam mieć za 2 tygodnie jak już będą wyniki histopatologiczne, ale w środę zrobię bete, bo mam nadal objawy ciażowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciekawe co Ci histo pokaze, mi nic nie wykrylo, ulzylo mi wtedyWizytę mam mieć za 2 tygodnie jak już będą wyniki histopatologiczne, ale w środę zrobię bete, bo mam nadal objawy ciażowe.
nie tylko tsh kazal zrobic i byla wtedy w normie, nic poza tym, on mowil, ze po pierwszej stracie niby nie ma co badac...zaluje, ze jednak go nie posluchalam i nie zrobilam serii badan, ale czasu nie cofneNa okres to pewnie przyjdzie mi poczekać ... Luxia robiłaś potem jakieś badania ? Gin coś zlecał ? cytologię od nowa czy coś ?
nie tylko tsh kazal zrobic i byla wtedy w normie, nic poza tym, on mowil, ze po pierwszej stracie niby nie ma co badac...zaluje, ze jednak go nie posluchalam i nie zrobilam serii badan, ale czasu nie cofne
bylo 1,76, potem 3,07 a teraz 2,52, ale w maju ginka czeka i przed wizyta u niej chce tsh powtorzycJuż teraz nic się nie da zrobić. A jak teraz tsh? Będziesz robiła jeszcze raz ? Bo zdaje się, że nie tak dawno robiłaś
trzymamy i wspolczuje stratyCześć dziewczyny! Dołączam się do Was, bo na pewno przyda mi się Wasze wsparcie, choćby z doskoku i doraźnie - bo przyznam, że jestem w tym momencie dość aktywna zawodowo i wiecznie mi na wszystko czasu brakuje, więc zaglądanie na forum pewnie mi będzie wychodziło tak, że czasem wyjdzie, czasem nie.
W tym roku stukną mi 32 lata, mam ukochanego dwulatka przy sobie i dwa aniołki w niebie. Staramy się teraz o rodzeństwo. Trzymajcie kciuki!
bylo 1,76, potem 3,07 a teraz 2,52, ale w maju ginka czeka i przed wizyta u niej chce tsh powtorzyc
martwi mnie to, ze tak skacze, wkurza mnie toJak skacze to trzeba Coś te tsh Ci wariuje