reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie bylo jeszcze rano.. maja byc po pierwszej wiec jak wyjde z pracy to zajde do laboratorium. Zla jestem jak cholera bo juz chce wiedziecmi!!!!!

Dziekuje Ci za pamięć =*
Albo mi się wydaje albo jakoś długo już czekasz na te wyniki, jak się nie mylę to miałaś chyba w poprzednim tygodniu krew pobieraną, chyba, że mi się już dni pokićkały... :)

dzięki mała... a jak u Ciebie ?
Po zabiegu na ropień jestem, więc dobrze wyszło że w poprzednim cyklu nie zaszłam w ciążę bo miałam narkozę i silne antybiotyki. Teraz czekam na owu z niecierpliwością :) właśnie dojechał kurier z kolejnym zapasem testow owu [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Teraz dopiero 2dzień...
Mnie tylko zastanawia skąd te mdłości ,,, wszystko stoi mi w gardle
No właśnie te Twoje mdłości i wymioty od tylu dni to są raczej jednoznaczne, a jeśli testy nic nie pokazują to albo idź na betę jeśli masz taką możliwość, albo spokojnie czekaj na rozwój wydarzeń, chociaż zdaję sobie sprawę, że spokojne czekanie to raczej trudne będzie

Do góry