Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo mi się wydaje albo jakoś długo już czekasz na te wyniki, jak się nie mylę to miałaś chyba w poprzednim tygodniu krew pobieraną, chyba, że mi się już dni pokićkały...Nie bylo jeszcze rano.. maja byc po pierwszej wiec jak wyjde z pracy to zajde do laboratorium. Zla jestem jak cholera bo juz chce wiedziecmi!!!!!
Dziekuje Ci za pamięć =*
Więc skoro jeszcze nic nie ma to się nie stresuj, sama pisałaś, że w poprzedniej ciąży pozytyw był dopiero chyba po czterech dniach spóźnienia, a teraz ile Ci się @ spóźnia?nie... tylko przy podcieranie lekko brazowe plamki
Teraz dopiero 2dzień...Więc skoro jeszcze nic nie ma to się nie stresuj, sama pisałaś, że w poprzedniej ciąży pozytyw był dopiero chyba po czterech dniach spóźnienia, a teraz ile Ci się @ spóźnia?
Po zabiegu na ropień jestem, więc dobrze wyszło że w poprzednim cyklu nie zaszłam w ciążę bo miałam narkozę i silne antybiotyki. Teraz czekam na owu z niecierpliwością właśnie dojechał kurier z kolejnym zapasem testow owu [emoji23]dzięki mała... a jak u Ciebie ?
No jak skąd, ja obstawiam ciążeTeraz dopiero 2dzień...
Mnie tylko zastanawia skąd te mdłości ,,, wszystko stoi mi w gardle
A masz jekis namiar ??
Ty tak bardzo w to wierzysz... obyś miała racjeNo jak skąd, ja obstawiam ciąże
No właśnie te Twoje mdłości i wymioty od tylu dni to są raczej jednoznaczne, a jeśli testy nic nie pokazują to albo idź na betę jeśli masz taką możliwość, albo spokojnie czekaj na rozwój wydarzeń, chociaż zdaję sobie sprawę, że spokojne czekanie to raczej trudne będzieTeraz dopiero 2dzień...
Mnie tylko zastanawia skąd te mdłości ,,, wszystko stoi mi w gardle