ginngerr7787
Fanka BB :)
@Jotka_Szczotka i jak wyniki prl?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w tym cyklu w ktorym zaszlam w ciaze robilam testy owulacyjne i teb niby pozytywny i tak nie mial kreski ciemniejszej od kontrolnej, a owu byla, bo zaszlam. Kalkulatorom nie wierze w ogoleA tak a propos testów owulacyjnych: czy jak najciemniejsza kreska wychodzi i tak sporo jaśniejsza od kontrolnej to jest to problem? Używałam testów w sierpniu i tak wyszło. Teraz zostało mi ich kilka w szufladzie więc zrobiłam wczoraj i też kreska bardzo jasna, choć wg. kalkulatora owulacja jest dzisiaj. Cykle regularne, ta najciemniejsza sierpniowa kreska pokrywała się z wyliczeniami kalkulatora, ale trochę martwi mnie, że taka jasna.
Ja w tym cyklu w ktorym zaszlam w ciaze robilam testy owulacyjne i teb niby pozytywny i tak nie mial kreski ciemniejszej od kontrolnej, a owu byla, bo zaszlam. Kalkulatorom nie wierze w ogole
Ja kupuje z allegro. 30 testow kosztuje doslownie groszeCzyli nie jest źle. Na początku starań jestem i trochę szkoda mi kasy na te testy, dlatego liczę na kalkulatory. Jeśli w tym cyklu wyniki testów też pokryją się z kalkulatorem to w następnym nie kupuję testów.
Ja kupuje z allegro. 30 testow kosztuje doslownie grosze
Masz racje, te w aptece i rossmanie sa drogie. Ja caly czas z allegro zamawiam i sobie chwaleA nie pomyślałam o allegro, bo Rossmanna mam pod nosem a tam 25zł za kilka testów. No to muszę się rozejrzeć na allegro.
Nie bylo jeszcze rano.. maja byc po pierwszej wiec jak wyjde z pracy to zajde do laboratorium. Zla jestem jak cholera bo juz chce wiedziecmi!!!!!@Jotka_Szczotka i jak wyniki prl?
A masz jekis namiar ??Ja kupuje z allegro. 30 testow kosztuje doslownie grosze