reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tu jest np. 50 owu + 5 ciążowych za 17,60 zł.
Link do: 50 TESTY OWULACYJNE + 5 TEST CIĄŻOWY bardzo czułe

Największa ilość zakupów więc chyba skuteczne. Aż trudno uwierzyć, bo taka różnica cen w porównaniu do sklepów stacjonarnych.
Ja zamawiam z aptekagemini.pl. tam wszystko mają dużo taniej niż w standardowych aptekach. Ze znajomymi raz na miesiąc składamy wspólne duze zamówienie żeby i wysyłka była free.
Laktator, butelki, pampersy , podgrzewacz do butelek też będę tam kupować bo ceny na prawde konkurencyjne

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie te Twoje mdłości i wymioty od tylu dni to są raczej jednoznaczne, a jeśli testy nic nie pokazują to albo idź na betę jeśli masz taką możliwość, albo spokojnie czekaj na rozwój wydarzeń, chociaż zdaję sobie sprawę, że spokojne czekanie to raczej trudne będzie
Już od ponad tygodnia wymioty zwłaszcza rano. Wszystko co zjem stoi mi w gardle , kłucia jajka lewego dzis rano mocne. i zero bólu brzucha dziś...

Dziewczyny które wózki wielofunkcyjne są teraz na topie ? :D zaczęła się już któraś zafasolkowana rozglądać ??

Ja się rozglądam już od roku :-D Mnie się podobają wózki Bebetto Bresso i Torino
No właśnie cholera ja w ciąży nie jestem jeszcze a też już patrzę. I zgodnie z moim stwierdziliśmy że fajny, lekki i zwrotny Adamex Barletta... Tylko z moim Aleksem 5 wózków przerobiłam i z żadnego nie byłam zadowolona i teraz boję się 2 tys znów wywalić i potem zmieniać

reklama
Co do testow z allegro, juz z kilku aukcji kupowalam i wszystkie byly ok :)

Ja z wozkami narazie dalam sobie spokoj, siadlo.mi na mozg po tym poronieniu i chociaz nie wierze w zabobony, to wole nie zapeszac :p ale przyznam sie, ze jak zobaczylam pozytywny test ciazowy, to za kilka dni mialam juz wozek wybrany haha :D

Zrobilam test owu dzisiaj, tak jak mowilam 9dc mam, jakas bladziocha sie tam pokazala, ale nie jest to pozytyw. No alr wazne, ze owu sie zbliza :)

Dziewczyny czy ktoraz z Was po owulacji bierze duphaston lub luteine?
Czy w ogole stosujecie jakies wspomagacze, suplementy czy cokolwiek? :)

Do góry