reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
a cykle z reguly masz regularne czy nie?
Tak, z reguły tak.
Dlatego tak bardzo zdziwił mnie ten cykl, to że "kłucie" owulacyjne czułam szybciej (18/19 czerwca), potem drugi raz 25 czerwca...Już nawet sama @ 5.06. była iina, jakas mniej obfita niż zwykle. No ale może też to że TSH mi skoczyło mocno do góry coś mi namieszało. Cholera wie.

jeny dziewczyny zauważyłam na papierze nitki krwi takiej żywej czerwonej, w środku czysto.
Może to zagnieżdżenie, pierwszy raz tak mi się zdarzyło.
Wiem że trochę to śmieszne, tak bardzo bym chciała

Tak, z reguły tak.
Dlatego tak bardzo zdziwił mnie ten cykl, to że "kłucie" owulacyjne czułam szybciej (18/19 czerwca), potem drugi raz 25 czerwca...Już nawet sama @ 5.06. była iina, jakas mniej obfita niż zwykle. No ale może też to że TSH mi skoczyło mocno do góry coś mi namieszało. Cholera wie.
masz jakies norwy, stresy? to ma wplyw na reguarnosc, wiem po sobie

umieram tak mnie swędzi że już nic nie pomaga, i co nocne wstawanie na siku bo piecz\e i boli... ehh chyba będę musiała się wybrać do lekarza wkońcu....
Kotek, ja w tym miesiącu też przerabialam swędzenie, ale zastosowalam clotrimazolum i pomogło, no chyba że ty masz coś od pęcherza, to musisz dużo pic i jak krew, to kurcze lepiej idź do lekarza bo może zapalenie pęcherza, no chyba że Ciąża, czego Ci życzę :-)
Ja teoretycznie powinnam dziś dostałax @ ale ze w ostatnim miesiącu spóźnia mi się dwa dni, to narazie czekam, testy dwa mam, ale jutro zrobię rano dopiero, choć wszelkie objawy Wskazują na @ ból migrenowy głowy, ogólny wkur* na wszystko i w brzuchu mrzy jak co miesiąc :-/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

te niteczki krwi to z pochwy były nie z pęcherza :)
jutro wybiorę się na badanie moczu i może rodzinny mi da na to swędzenie przy wejściu do pochwy

reklama
Do góry