ktory dc masz?Cześć Kochane,
ja na chwilę z krzaków: testy nadal negatywne :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ktory dc masz?Cześć Kochane,
ja na chwilę z krzaków: testy nadal negatywne :-(
ktory dc masz?
a cykle z reguly masz regularne czy nie?Kochana, wg wyliczeń 32, dziś powinna być @, ale owulację czułam później niż powinnam, więc chyba mi się cykl wydłuży...
Tak, z reguły tak.a cykle z reguly masz regularne czy nie?
masz jakies norwy, stresy? to ma wplyw na reguarnosc, wiem po sobieTak, z reguły tak.
Dlatego tak bardzo zdziwił mnie ten cykl, to że "kłucie" owulacyjne czułam szybciej (18/19 czerwca), potem drugi raz 25 czerwca...Już nawet sama @ 5.06. była iina, jakas mniej obfita niż zwykle. No ale może też to że TSH mi skoczyło mocno do góry coś mi namieszało. Cholera wie.
Kotek, ja w tym miesiącu też przerabialam swędzenie, ale zastosowalam clotrimazolum i pomogło, no chyba że ty masz coś od pęcherza, to musisz dużo pic i jak krew, to kurcze lepiej idź do lekarza bo może zapalenie pęcherza, no chyba że Ciąża, czego Ci życzę :-)umieram tak mnie swędzi że już nic nie pomaga, i co nocne wstawanie na siku bo piecz\e i boli... ehh chyba będę musiała się wybrać do lekarza wkońcu....