reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dlatego ja na telefonie wchodzę tylko przez przeglądarkę, wszystko widać i nic się nie psuje :) a z apką miałam problemy

U mnie dupa. Test begatywny. Czekam juz tylko na @.
Wypadaliby zbadac prolaktyne i progesteron bo juz pol roku mija a my znowu nic...moj m powiedzial ze badac sie nie bedzie bo dwoje dzieci ma i nie chce walczyc o kolejne w desperacji. Jak nam pisane to bedzie. Zreszta ma racje, bo ani pod inseminacje ani pod invitro podchodzic nie zamierzamy to wiedza na temat nasienia nam zbedna...
Napiszcie mi w ktorym dc badalyscie hormony... moj gin ma terminy dopiero w sierpniu a ja nie chce tracic cyklu... nie chce ni sie tez ooglowac:) jakos wiem ze miedzy 3-5 dc i pozniej iles po owu....

Luxi piekny brzunio:)*:)*
Karola rozkreca sie cos u ciebie?
Mi gin progesteron kazał mierzyć między 21-23 dc, jak raz zadzwoniłam i powiedziałam że nie dałam rady bo w pracy musiałam być i czy mogę 25dc to powiedział że czekać do następnego cyklu bo w 25 wyniki będą niemiarodajne. A prolaktyne miałam robić obojętnie kiedy

Fabimama tylko nie to... :( normalnie łezki mi poleciały, jak to możliwe... Tyle już tu tego było, tak mi przykro i źle... Dużo sił !!!

Cześć Kochane,

ja na chwilę z krzaków: testy nadal negatywne :-(
:( u mnie tez negatywy.

jeny dziewczyny zauważyłam na papierze nitki krwi takiej żywej czerwonej, w środku czysto.
Może to zagnieżdżenie, pierwszy raz tak mi się zdarzyło.
Wiem że trochę to śmieszne, tak bardzo bym chciała
Oo, trzymam kciuki! Kiedy termin @?

:( :( :(
czytalyscie na lutowkach o Fabimamie? :(
Boze :(

Oj, nie czytałam tego! Nie...... :(

reklama
Do góry