reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

E to dobrze, to może dzidzia :-) a swędzenie to straszne jest a może nasiadowke z rumianku spróbuj, też łagodzi takie swędzenia.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
jeny dziewczyny zauważyłam na papierze nitki krwi takiej żywej czerwonej, w środku czysto.
Może to zagnieżdżenie, pierwszy raz tak mi się zdarzyło.
Wiem że trochę to śmieszne, tak bardzo bym chciała
Kotek tego ci zyczę, ale może to rowniez byc spowodowane twoja infekcja. Idz kiniecznie do lekarza. Nieleczone ifekcje drog moczowych sa duzym zagrozeniem dla ciazy- bo sa blisko.

Ostatnia edycja:
Mi gin zawsze przepisuje od 1dpo przez 10 dni, ale ja juz sie wyedukowałam na forum ze 1dpo to za wcześnie wiec zaczynam w 3dpo i biore po prostu te 2 dni krócej.
Dzisiaj juz jestem bez dupka.
Sikaniec dzisiaj negatywny. Poszłam sobie jednak na betę. Wyniki bedą wieczorem.

Życzę ci duzo siły i abyście szybko wrócili do staranek. Buziaki!!

no wlasnie pielegniarka w szpitalu mi powiedziala ze organizm traktuje zabieg jak okres wiec wg tego to moj 37 dc. Myslicie ze test cos by pokazal jesli tydzien temu beta wynosila 1,34?
Nie mam niestety jak pojechac na badanie
u mnie wczoraj minął miesiąc od zabiegu k okresu ani widu ani słuchu. Jedynie podbrzusze od kilku dni zakłuje i piersi raz na jakiś czas zabolą (ale nie jak na okres-po bokach tylko centralnie :))
już bym chciała być po a nie tak wyczekiwać :/

Fabimama strasznie mi przykro :'((((

Ostatnia edycja:
MotylkowaOna jak fajnie Cię tu widzieć. :)

Lux no straszne wieści od Fabimamy, aż mam ciarki. :(

Ann89 ja pamiętam ze długo na @ czekałam po zabiegu. Ponad 5 tyg. Aż mi lekarka dała leki na wywołanie, ale ich nie wzięłam i tak po 3 dniach od wizyty sama przyszła.

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry