Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idź do lekarza i się nie zastanawiaj!umieram tak mnie swędzi że już nic nie pomaga, i co nocne wstawanie na siku bo piecz\e i boli... ehh chyba będę musiała się wybrać do lekarza wkońcu....
idz do lekarza i to szybko!!!!umieram tak mnie swędzi że już nic nie pomaga, i co nocne wstawanie na siku bo piecz\e i boli... ehh chyba będę musiała się wybrać do lekarza wkońcu....
Moze, ale juz sie nie nastawiam, temperatura spada, ale tez dupka przestałam brać to moze dlatego. Nadzieja jeszcze mała jest, ale niewielka. Następny cykl odpuszczam całkowicie, musze oczyścić umysł.Ovli ja też tam cień widzę po lewej stronie. Najlepiej jakby powtórzyła test za dwa dni.
Bertha może za wcześnie?
Hehehe, super brzuchol!!tak sie zastanawiam czy przypadkiem w ciazy nie jestem
cos Ty..na ostatnim usg jak bylismy to moj krzyknal o syn a lekarka mowi, ze moze to byc siusiak a moga byc wargi sromowe przerosniete co normalne u plodow i czekamy, za tydzien wizyta i moze wtedy sie dowiemLux a już wiesz co w Twoim brzuszku mieszka?
Moze, ale juz sie nie nastawiam, temperatura spada, ale tez dupka przestałam brać to moze dlatego. Nadzieja jeszcze mała jest, ale niewielka. Następny cykl odpuszczam całkowicie, musze oczyścić umysł.
Hehehe, super brzuchol!!
cos Ty..na ostatnim usg jak bylismy to moj krzyknal o syn a lekarka mowi, ze moze to byc siusiak a moga byc wargi sromowe przerosniete co normalne u plodow i czekamy, za tydzien wizyta i moze wtedy sie dowiem
bys widziala ten krzyk heheh, ja zacelam sie smiacJa też teraz odpuszczam ten cykl, bo coś jest nie tak. Boli mnie szyjka i jajniki, nie mocno, ale jednak czuję, a wydaje mi się że nie powinnam. I jeszcze moja @ miała bardzo jasny kolor i znajoma lekarka mówi że to może być jakiś problem z endometrium albo krwiak. Na ostatnim USG gin nic nie mówił, że jest coś nie tak, poza tym że endo było cienkie. Wolę jeden cykl odpuścić niż znów przechodzić przez coś niemiłego.
O syn... hehe ale sobie nadziei narobił