reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
I chyba poczekam ale strasznie mnie korci by zrobic wczesniej:p
Moim zdaniem to małe szanse żeby w 10 dpo cos wyszlo. Ja mam 10 dpo jakoś w weekend albo w poniedzialek ale nie zamierzam testowac wczesniej niz w dzien niepodleglosci.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Zapisalam sie wlasnie do Endo na 30listopada dopiero. To akurat bede miala dwa badania =) jutro odbieram yniki prl. Az mnie brzuch ze stresu boli dziś co to bedzie.. czy dobrze czy lepiejźle nie mowic
Na pewno będzie dobrze, skoro bierzesz leki to na pewno prl spadła, pytanie tylko czy wystarczająco, ale nie martw się na zapas, jutro wszystko się wyjaśni :) a będziesz miała wyniki zaraz z rana czy później jakoś?

Testuj chyba ze chcesz sie upewnic ze to nie @ i czekac. Wahania nastrojow sa typowe przed okresem..w tej fazie cyklu i oczywiscie zycze Ci byto byla ciaza i aby plamienia sie skonczyly! Poszly precz
Wahania nastrojów to ja na poczatku sierpniowej ciazy miałam. Płakać mi sie chciało co ja raczej z tych non stop uśmiechniętych.

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Ciasto pomidorowe? Pierwsze slysze.
Dzisiaj rpbie nalesniki bo młoda sobie zażyczyla.

Matko ale ze mnie dzisiaj niagara cieknie ale taka podgrzewana bo jednoczesnie mam tam na dole bardzo cieplo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Sprobuj dodac jogurtu naturalnego :) zobaczysz jakie puszyste beda ...na szklanke maki dalam 3 lyzki jakos

Wrpce fo domu a

Do góry