Mirakulum
Fanka BB :)
Ehh, tyle wyrzeczeń. Niełatwe jest życie staraczki.
Hehe nie chodzi o tylko o czas starania o zdrowie na przyszlosc rowniez bym smiala twierdzic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehh, tyle wyrzeczeń. Niełatwe jest życie staraczki.
Moim zdaniem to małe szanse żeby w 10 dpo cos wyszlo. Ja mam 10 dpo jakoś w weekend albo w poniedzialek ale nie zamierzam testowac wczesniej niz w dzien niepodleglosci.I chyba poczekam ale strasznie mnie korci by zrobic wczesniej
Ja zas mam super pprze o s na ciasto pomidorowe. Niebo w gebieJa mam podobnie, też lubię po obiedzie jeszcze coś słodkiego wciągnąć a pochwal się tym przepisem to go chętnie wypróbuję
Lays prosto z pieca mniam :-) ale dupa twardo sie trzymam i nie polece do sklepu he heJa malej paczki nie dam rady zjesc tak mnie mdli loll i gdyby nie moj Mezu ktory czasem lubi je zjesc to by icb u Nas nie bylo w ogole
Lepiej sie czuje jak zjem te pieczone jesli juz
Ciasto pomidorowe? Pierwsze slysze.Ja zas mam super pprze o s na ciasto pomidorowe. Niebo w gebie
No to też się pochwal, będę testowaćJa zas mam super pprze o s na ciasto pomidorowe. Niebo w gebie
Na pewno będzie dobrze, skoro bierzesz leki to na pewno prl spadła, pytanie tylko czy wystarczająco, ale nie martw się na zapas, jutro wszystko się wyjaśni a będziesz miała wyniki zaraz z rana czy później jakoś?Zapisalam sie wlasnie do Endo na 30listopada dopiero. To akurat bede miala dwa badania =) jutro odbieram yniki prl. Az mnie brzuch ze stresu boli dziś co to bedzie.. czy dobrze czy lepiejźle nie mowic
Wahania nastrojów to ja na poczatku sierpniowej ciazy miałam. Płakać mi sie chciało co ja raczej z tych non stop uśmiechniętych.Testuj chyba ze chcesz sie upewnic ze to nie @ i czekac. Wahania nastrojow sa typowe przed okresem..w tej fazie cyklu i oczywiscie zycze Ci byto byla ciaza i aby plamienia sie skonczyly! Poszly precz
Ciasto pomidorowe? Pierwsze slysze.
Dzisiaj rpbie nalesniki bo młoda sobie zażyczyla.
Matko ale ze mnie dzisiaj niagara cieknie ale taka podgrzewana bo jednoczesnie mam tam na dole bardzo cieplo.