reklama
Mirakulum
Fanka BB :)
Bo rzucasz sie na gleboka wodę. Wiem niektorym to sluzy ale może pomysl wpierw o zmniejszeniu ilosci i wyselekcjonowaniu słodkiego..możesz sobie zdrowe ciasto jaglane upiec czekoladowe..zapewniam pyszne i wilgotne ... I po obiedzie taka przekąskę zjesc..ja np. Lubię jeść slodkie po obiadku..Brawo. Medal Tobie. A mi za kawę he he. Teraz aby musze wyrobic nawyk jablkowy jak mnie na slodkie najdzie ochota. A musze sie pochwalic. Dzisiaj w sklepie bylam i jak tylko kolo czekolady przechodzilam to twardo sobie mowie ze nie ma mowy, chocbym miala glodowac to wezme jablko i czekolady nie biore. I maly sukces mam. Moj cel (o ile szybciej nie zaciążę) 60 kg. Czyli dyszka do zgubienia :-/ az wstyd sie przyznac. A strasznie mnie ssie w żoladku i obsesyjnie o slodyczach teraz mysle a juz jablko zjadlam.
Kasienka3b
Ja tez od dzis odwyk slodyczowy bo zauwazylam ze po nich strasznie mi wysyfia twarz,plecy i dekolt.Ja probuje odwyk od slodyczy zrobić. Jak mi sie chce jesc to zamiast od razu po ciastka sięgac jak to w zwyczaju mam, sięgampo jablko albo surową marchewkę.
Ewarut
A Ja lasy paprykowe a zwlaszcza mega pakaJa chipsy to tak uwielbiam szczególnie czerwone pringlesy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kasienka3b
I chyba poczekam ale strasznie mnie korci by zrobic wczesniejTworrtycznie jutro powinnas byc 10dpo ale poczekaj mpim zdaniem do niedzieli nawet
Mirakulum
Ja malej paczki nie dam rady zjesc tak mnie mdli loll i gdyby nie moj Mezu ktory czasem lubi je zjesc to by icb u Nas nie bylo w ogoleJeeezu ile to mnie kosztowalo żeby przestac jesc chipsy kochalam wpieprzac cala paczke naraz. I orzeszki tak samo. Na szczescie ten zly nawyk poszedl dosc szybko w odstawkę.
Lepiej sie czuje jak zjem te pieczone jesli juz
Elodia
Musze pomyslec bo tak nagle odwyk od czegokolwiek zdrowy nie jest. Moze na poczatek male postanowienie ze pozwole sobie na slodkie np w weekend czy cos a potem bedzie tak jak z chipsami,że mi to obojetne będzie.Bo rzucasz sie na gleboka wodę. Wiem niektorym to sluzy ale może pomysl wpierw o zmniejszeniu ilosci i wyselekcjonowaniu słodkiego..możesz sobie zdrowe ciasto jaglane upiec czekoladowe..zapewniam pyszne i wilgotne ... I po obiedzie taka przekąskę zjesc..ja np. Lubię jeść slodkie po obiadku..
ginngerr7787
Ja mam podobnie, też lubię po obiedzie jeszcze coś słodkiego wciągnąć a pochwal się tym przepisem to go chętnie wypróbujęBo rzucasz sie na gleboka wodę. Wiem niektorym to sluzy ale może pomysl wpierw o zmniejszeniu ilosci i wyselekcjonowaniu słodkiego..możesz sobie zdrowe ciasto jaglane upiec czekoladowe..zapewniam pyszne i wilgotne ... I po obiedzie taka przekąskę zjesc..ja np. Lubię jeść slodkie po obiadku..
Elodia
To ja pringlesy strasznie lubilam jeść. Jakiekolwiek smaki chociaz mi najbardziej te o smaku octu winnego przypadły- mega kwaśne ale bardzo dobre.A Ja lasy paprykowe a zwlaszcza mega paka
reklama
Jotka_
Zapisalam sie wlasnie do Endo na 30listopada dopiero. To akurat bede miala dwa badania =) jutro odbieram yniki prl. Az mnie brzuch ze stresu boli dziś co to bedzie.. czy dobrze czy lepiejźle nie mowic