reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Brawo. Medal Tobie. A mi za kawę he he. Teraz aby musze wyrobic nawyk jablkowy jak mnie na slodkie najdzie ochota. A musze sie pochwalic. Dzisiaj w sklepie bylam i jak tylko kolo czekolady przechodzilam to twardo sobie mowie ze nie ma mowy, chocbym miala glodowac to wezme jablko i czekolady nie biore. I maly sukces mam. Moj cel (o ile szybciej nie zaciążę) 60 kg. Czyli dyszka do zgubienia :-/ az wstyd sie przyznac. A strasznie mnie ssie w żoladku i obsesyjnie o slodyczach teraz mysle a juz jablko zjadlam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Bo rzucasz sie na gleboka wodę. Wiem niektorym to sluzy ale może pomysl wpierw o zmniejszeniu ilosci i wyselekcjonowaniu słodkiego..możesz sobie zdrowe ciasto jaglane upiec czekoladowe..zapewniam pyszne i wilgotne ... I po obiedzie taka przekąskę zjesc..ja np. Lubię jeść slodkie po obiadku..

Jeeezu ile to mnie kosztowalo żeby przestac jesc chipsy:-D kochalam wpieprzac cala paczke naraz. I orzeszki tak samo. Na szczescie ten zly nawyk poszedl dosc szybko w odstawkę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja malej paczki nie dam rady zjesc tak mnie mdli loll i gdyby nie moj Mezu ktory czasem lubi je zjesc to by icb u Nas nie bylo w ogole

Lepiej sie czuje jak zjem te pieczone jesli juz

Bo rzucasz sie na gleboka wodę. Wiem niektorym to sluzy ale może pomysl wpierw o zmniejszeniu ilosci i wyselekcjonowaniu słodkiego..możesz sobie zdrowe ciasto jaglane upiec czekoladowe..zapewniam pyszne i wilgotne ... I po obiedzie taka przekąskę zjesc..ja np. Lubię jeść slodkie po obiadku..
Musze pomyslec bo tak nagle odwyk od czegokolwiek zdrowy nie jest. Moze na poczatek male postanowienie ze pozwole sobie na slodkie np w weekend czy cos a potem bedzie tak jak z chipsami,że mi to obojetne będzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja mam podobnie, też lubię po obiedzie jeszcze coś słodkiego wciągnąć ;) a pochwal się tym przepisem to go chętnie wypróbuję :)

reklama
Zapisalam sie wlasnie do Endo na 30listopada dopiero. To akurat bede miala dwa badania =) jutro odbieram yniki prl. Az mnie brzuch ze stresu boli dziś co to bedzie.. czy dobrze czy lepiejźle nie mowic

Do góry