Coooo?
Dwa dni nie zaglądałam na wątek IVF, a tu takie cuda!!! Kochana
Gratulacje! Jak normalnie ja już nie wierzę w ciążę z jednego seksu w cyklu, i to jeszcze z obrazem dla bezowulacyjnego, tak takie historie sprawiają, że ja już nic nie wiem i nic nie rozumiem, jak to jest możliwe
Wiem, że to słabe, ale zazdroszczę Wam dziewczyny. Ale tak pozytywnie, bo wiem że wiele z Was dużo przeszło na tej drodze. Jeszcze w niedzielę kumpela ze studiów powiedziała mi, że jest w ciąży i byłam 4 osobą, która się o tym dowiedziała. Chciała, żebym wiedziała wcześniej zanim będzie widać, bo zna moją historię i wiedziała, że może być mi ciężko to przyjąć. Oczywiście się poryczałam, ale tylko troszkę z bólu, że to znowu nie na mnie trafiło. Bardziej było to z radości i wzruszenia z jej empatycznego podejścia
Eh, może i ja się kiedy doczekam… aż chciałoby się do Was dołączyć na październikowe. Byłoby cudnie, bo to miesiąc moich urodzin (i teściowej
) i rocznicy ślubu
Szczęśliwy miesiąc. Dzisiaj idę na pierwszy podgląd po stymulacji. Miał być wczoraj, ale przez 2 dni miałam okropne bóle głowy i przełożyłam. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu podejmiemy pierwszą próbę z IUI. A zaraz idę do apteki odebrać Ovi, bo zgapiłam i to ostatni dzień na odbiór