reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Trzymam kciuki 🤞🤞 i dawaj znać po wizycie jak się sytuacja rozwija.
Na bank wszystko dobrze i wbijasz na październikowe 😁
Tylko jeszcze musi się znaleźć odważna do założenia wątku 😂
Ja mogę założyć, bo jakby się udało, to termin by wychodził na końcówkę października 😂 Tylko musiałybyście jeszcze chwilkę poczekać 🤪

reklama
Coooo? 😍 Dwa dni nie zaglądałam na wątek IVF, a tu takie cuda!!! Kochana 🥹 Gratulacje! Jak normalnie ja już nie wierzę w ciążę z jednego seksu w cyklu, i to jeszcze z obrazem dla bezowulacyjnego, tak takie historie sprawiają, że ja już nic nie wiem i nic nie rozumiem, jak to jest możliwe 😂

Wiem, że to słabe, ale zazdroszczę Wam dziewczyny. Ale tak pozytywnie, bo wiem że wiele z Was dużo przeszło na tej drodze. Jeszcze w niedzielę kumpela ze studiów powiedziała mi, że jest w ciąży i byłam 4 osobą, która się o tym dowiedziała. Chciała, żebym wiedziała wcześniej zanim będzie widać, bo zna moją historię i wiedziała, że może być mi ciężko to przyjąć. Oczywiście się poryczałam, ale tylko troszkę z bólu, że to znowu nie na mnie trafiło. Bardziej było to z radości i wzruszenia z jej empatycznego podejścia 🥹

Eh, może i ja się kiedy doczekam… aż chciałoby się do Was dołączyć na październikowe. Byłoby cudnie, bo to miesiąc moich urodzin (i teściowej 🤪) i rocznicy ślubu 🥰 Szczęśliwy miesiąc. Dzisiaj idę na pierwszy podgląd po stymulacji. Miał być wczoraj, ale przez 2 dni miałam okropne bóle głowy i przełożyłam. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu podejmiemy pierwszą próbę z IUI. A zaraz idę do apteki odebrać Ovi, bo zgapiłam i to ostatni dzień na odbiór 😅

Będzie dobrze, wbijaj na październikowe 😘

reklama
Do góry