reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ciasto pomidorowe? Pierwsze slysze.
Dzisiaj rpbie nalesniki bo młoda sobie zażyczyla.

Matko ale ze mnie dzisiaj niagara cieknie ale taka podgrzewana bo jednoczesnie mam tam na dole bardzo cieplo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja już usmażyłam. Godzinę nad patelnia stałam. Ale spokój na miesiąc mam. Jeszcze obiad do piekarnika i gotowe.

...marzenia mają wielką moc...

Hello girls.
Znowu do nadrobienia mam 20 stron,produkujecie jak nie wiem ;)
A wiec u mnie dzis 31dc rano zrobilam test no i oczywiscie jak zawsze 1 kreska :(
@ jeszcze nie ma ale juz jest za zakretem bo sluz zaczyna miec inny kolor, ja sie chyba zabije to juz chyba z 25 cykl :( te leki wogole gowno daja tylko kupe kasy trace na ten monitoring i to wszystko..... niby raz sie udalo ale biochemiczna a reszta to dupa i tyle :(
Juz trace wszelka nadzieje ze kiedykolwiek jeszcze mi sie uda zajsc, oj zly dzien dzis :(

reklama
Do góry