reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mow sobie gdy aie bedziesz lamac..slodycze zakwaszaja sluz! I organizm:p
Za dużo slodkiego zdecydowanie za dużo wpieprzalam. I waga mi poszla w gore o 5 kilo w miesiąc:-/ lepiej chyba zastapic batonika jablkiem, to o wiele zdrowsze. Chociaz w swieta na bank kawalek ciasta wpieprze lub 11 listopada rogala marcińskiego sobie nie odmowie. A tak to jakos bede sie trzymac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
A ja kawy nie odstawiłam póki co, jakoś nie umiem ale zauważyłam, że zmniejszył mi się do niej pociąg :p A słodycze dalej wpieprzam :p

Co?! To i słodycze mam odstawić? Ja tu już walczę z niedoborem kawy! :p

Nie ze calkowicie..ale patrzec na pore np. I co to dokladnie jest.. Z czego zrobione ..zarowno słodycze jak i napoje typu cola dziaja podobnie

Ja codzien cos slodkiego jem bo kocham takze wystarczy umiar i to rownowazyc . jesc warzywa i owoce :)

Pozatym wierze ze 'zdrowa' dieta ( nie mam na mysli diety glodowki i popadanie w paranoje) mozemy wiele zdzialac nim bedziemy sięgać po "prochy" Lili sie pewnie ze Mna zgodzi:)

3tyg zaraz jak nie jem slodyczy=)
Brawo. Medal Tobie. A mi za kawę he he. Teraz aby musze wyrobic nawyk jablkowy jak mnie na slodkie najdzie ochota. A musze sie pochwalic. Dzisiaj w sklepie bylam i jak tylko kolo czekolady przechodzilam to twardo sobie mowie ze nie ma mowy, chocbym miala glodowac to wezme jablko i czekolady nie biore. I maly sukces mam. Moj cel (o ile szybciej nie zaciążę) 60 kg. Czyli dyszka do zgubienia :-/ az wstyd sie przyznac. A strasznie mnie ssie w żoladku i obsesyjnie o slodyczach teraz mysle a juz jablko zjadlam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry