reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja to rzuciłam papierosy 3 tygodnie temu, nie paliłam jakos duzo ale podpalam a teraz tak nagle poprostu rzuciłam :) ale skutki sa takie ze ciagle chce mi sie jeść :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja to rzuciłam papierosy 3 tygodnie temu, nie paliłam jakos duzo ale podpalam a teraz tak nagle poprostu rzuciłam :) ale skutki sa takie ze ciagle chce mi sie jeść :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja probuje odwyk od slodyczy zrobić. Jak mi sie chce jesc to zamiast od razu po ciastka sięgac jak to w zwyczaju mam, sięgampo jablko albo surową marchewkę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Poczytałam jeszcze troche o objawach i juz całkiem fiksuje!!! Ja już mam chyba urojenia!!!
Jak czytalam o objawach od poczatku staran az do teraz (!!!) to nagle od razu wszystkie objawy mialam oprocz rzyganka i mdlosci. I chyba dlatego nie umialam sie w swoj organizm wsluchac. A teraz jak o objawach nie cxytam to nagle pewne rzeczy zauwazam ktorych przy nakrecaniu na objawy noe zauwazylabym wczesniej

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry