Jotka_
Fanka BB :)
Poczekaj do piatkuDzis mam 20dc. Ostatni cykl trwal mi 24d. Jak myslicie moge testowac w pon juz bo to akurat bedzie 24dc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczekaj do piatkuDzis mam 20dc. Ostatni cykl trwal mi 24d. Jak myslicie moge testowac w pon juz bo to akurat bedzie 24dc?
Ja probuje odwyk od slodyczy zrobić. Jak mi sie chce jesc to zamiast od razu po ciastka sięgac jak to w zwyczaju mam, sięgampo jablko albo surową marchewkę.Ja to rzuciłam papierosy 3 tygodnie temu, nie paliłam jakos duzo ale podpalam a teraz tak nagle poprostu rzuciłam ale skutki sa takie ze ciagle chce mi sie jeść
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wydaje mi sie ze owulka byla 24 pazdziernika bo na to by wskazywaly objawy. Co do dlugosci cyklu to 1 raz mi sie tak krotki zdazyl bo przewaznie mialam od 28d do 32d. Czyli rozumiem ze nie oplaca sie robic testu?
Wsplczuje =DJa to rzuciłam papierosy 3 tygodnie temu, nie paliłam jakos duzo ale podpalam a teraz tak nagle poprostu rzuciłam ale skutki sa takie ze ciagle chce mi sie jeść
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To nie czytaj! Cholera jasna, zloic Ci tylek?Poczytałam jeszcze troche o objawach i juz całkiem fiksuje!!! Ja już mam chyba urojenia!!!
Mow sobie gdy aie bedziesz lamac..slodycze zakwaszaja sluz! I organizmJa probuje odwyk od slodyczy zrobić. Jak mi sie chce jesc to zamiast od razu po ciastka sięgac jak to w zwyczaju mam, sięgampo jablko albo surową marchewkę.
Jak czytalam o objawach od poczatku staran az do teraz (!!!) to nagle od razu wszystkie objawy mialam oprocz rzyganka i mdlosci. I chyba dlatego nie umialam sie w swoj organizm wsluchac. A teraz jak o objawach nie cxytam to nagle pewne rzeczy zauwazam ktorych przy nakrecaniu na objawy noe zauwazylabym wczesniejPoczytałam jeszcze troche o objawach i juz całkiem fiksuje!!! Ja już mam chyba urojenia!!!
Mow sobie gdy aie bedziesz lamac..slodycze zakwaszaja sluz! I organizm