reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mow sobie gdy aie bedziesz lamac..slodycze zakwaszaja sluz! I organizm:p
Za dużo slodkiego zdecydowanie za dużo wpieprzalam. I waga mi poszla w gore o 5 kilo w miesiąc:-/ lepiej chyba zastapic batonika jablkiem, to o wiele zdrowsze. Chociaz w swieta na bank kawalek ciasta wpieprze lub 11 listopada rogala marcińskiego sobie nie odmowie. A tak to jakos bede sie trzymac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
A ja kawy nie odstawiłam póki co, jakoś nie umiem ale zauważyłam, że zmniejszył mi się do niej pociąg :p A słodycze dalej wpieprzam :p

Co?! To i słodycze mam odstawić? Ja tu już walczę z niedoborem kawy! :p

Nie ze calkowicie..ale patrzec na pore np. I co to dokladnie jest.. Z czego zrobione ..zarowno słodycze jak i napoje typu cola dziaja podobnie

Ja codzien cos slodkiego jem bo kocham takze wystarczy umiar i to rownowazyc . jesc warzywa i owoce :)

Pozatym wierze ze 'zdrowa' dieta ( nie mam na mysli diety glodowki i popadanie w paranoje) mozemy wiele zdzialac nim bedziemy sięgać po "prochy" Lili sie pewnie ze Mna zgodzi:)

3tyg zaraz jak nie jem slodyczy=)
Brawo. Medal Tobie. A mi za kawę he he. Teraz aby musze wyrobic nawyk jablkowy jak mnie na slodkie najdzie ochota. A musze sie pochwalic. Dzisiaj w sklepie bylam i jak tylko kolo czekolady przechodzilam to twardo sobie mowie ze nie ma mowy, chocbym miala glodowac to wezme jablko i czekolady nie biore. I maly sukces mam. Moj cel (o ile szybciej nie zaciążę) 60 kg. Czyli dyszka do zgubienia :-/ az wstyd sie przyznac. A strasznie mnie ssie w żoladku i obsesyjnie o slodyczach teraz mysle a juz jablko zjadlam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry