Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzis mam 20dc. Ostatni cykl trwal mi 24d. Jak myslicie moge testowac w pon juz bo to akurat bedzie 24dc?
Zrób test albo betę.
Dlaczego?Czytak Was ..Elodia Ewarut i jakbym miala DE javu czy jakos tak haha
CZemu ?Czytak Was ..Elodia Ewarut i jakbym miala DE javu czy jakos tak haha
Tutaj to co miesiąc taka konwersacja jest. A kuźwa obiecałam sobie, że nie będę objawów po owu obserwować. Ale chyba raczej na spokojnie bez spiny się trzymam chociaz po tej mojej grypce tydzień temu marne szanse mam.Jakbym juz czytala taka sama konwersacje ale np. Miesiac wczesniej
Tak myślałam , że to napiszeszJakbym juz czytala taka sama konwersacje ale np. Miesiac wczesniej
Wydaje mi sie ze owulka byla 24 pazdziernika bo na to by wskazywaly objawy. Co do dlugosci cyklu to 1 raz mi sie tak krotki zdazyl bo przewaznie mialam od 28d do 32d. Czyli rozumiem ze nie oplaca sie robic testu?Zalezy kiedy mialas owulacje mniej wiecej??
Zawsze masz takie krotkie cykle czy to byl jednorazowy?? Moj ostatni taki byl a owulka napewnobyla przed okredrm takze cos bylo nie tak bo za krotka 2 faza wyszła