reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurde jakogladam w Tv ta reklame ,ze co 3 kobieta doswiadcza nieplanowanej ciazy to smiac mi sie chce, z kad oni takie statystyki maja, jak patrze na nas to moze co 30 doswiadcza wogole ciazy hi hi
Heee to chyba jakies kpiny. Gdyby tak bylo jak w reklamie to by bylo nas wiecej na swiecie a kazda rodzilaby blizniaki albo trojaczki. Cholera dzisiaj jak przysnelam po wizycie u lekary to mi sie snilo ze bliźniaki urodzilam sn.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ktos tu o niejadkach wspomniał

Nas dzieci z torbami puszcza :laugh2:
A flaczki uwielbiały do pewnego wieku ;-) ;)
Teraz ksztaltuje im sie zmysł smaku haha
Jedzonko szybko wprowadzałam jak pamietam

Mnie wkurwia to że tak pójdzie pości się i już w ciąży a ty chcesz starasz się h bombki strzelił.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Taaak. Mam w pracy jedna dziewczyne ktora po miesiacu zwiazku zaszla i w maju br urodzila córkę. Juz po tygodniu chciala do pracy wracać ale to nic. Pracowala na magazynie do 6msc kiedy to u nas jest zakaz pracy kobietom w ciąży. Co chwilę widzę że wstawia na fb zdjęcia z baletów w jakims klubie. Ale to nic. Dowiedzialam się, ze po najpozniej pol roku mavierzynskiego wroci a dzieckiem bedzie sie zajmowala jej przyszla teściowa ktora specjalnie zrezygnuje z pracy. Patologia jak nic. A my sie staramy i nie mozemy zajsc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Heee to chyba jakies kpiny. Gdyby tak bylo jak w reklamie to by bylo nas wiecej na swiecie a kazda rodzilaby blizniaki albo trojaczki. Cholera dzisiaj jak przysnelam po wizycie u lekary to mi sie snilo ze bliźniaki urodzilam sn.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja miałam taki sen jak byłam w ostatniej ciąży. Po tygodniu od tego snu dowiedziałam się że serduszko przestało bić [emoji22].

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Taaak. Mam w pracy jedna dziewczyne ktora po miesiacu zwiazku zaszla i w maju br urodzila córkę. Juz po tygodniu chciala do pracy wracać ale to nic. Pracowala na magazynie do 6msc kiedy to u nas jest zakaz pracy kobietom w ciąży. Co chwilę widzę że wstawia na fb zdjęcia z baletów w jakims klubie. Ale to nic. Dowiedzialam się, ze po najpozniej pol roku mavierzynskiego wroci a dzieckiem bedzie sie zajmowala jej przyszla teściowa ktora specjalnie zrezygnuje z pracy. Patologia jak nic. A my sie staramy i nie mozemy zajsc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Sa ludzie i ludzie. =(

reklama
Do góry