reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wątróbka tylko drobiowa... Krewetki...
Ale chcem z mężem spróbować ośmiornicy...

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A idź mi z ośmiornicą....jak o tych mackach pomyślę...

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Oj ja flaczki fuuu... [emoji5][emoji6]

A co do reklamy to też ją właśnie widziałam i za każdym razem kiedy ją słyszę... to zastanawiam się jak ? Jak to możliwe ? Dlaczego Ci co chcą tak długo się starają a Ci/tego które w ogóle nie chcą od razu wpadają...
ja nie stosuje od jakiś 3 lat żadnej anty i wlasnie stosunek przerywany i nic... ale znam swoje ciało i ufam partnerowi.
Teraz jak podjęliśmy decyzje, że chcemy dzidziola i ta sytuacja, że możemy bawić się do końca i na nic nie uważać to najpierw była dla mnie dziwna, ale teraz to bardzo się spodobało nam [emoji23][emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja wlasnie moja salatke z tunczyka wcinam, i kurde nie moge sie dzis z wami rozstac, mezu jeszcze godzine w pracy, maly z jakas angielska dupa skaypuje a ja ogladam Milionerow i gadam z wami, toz to czyste szalensto ;)

Mi tempka znowu rosnie i sie przez to zataczam niczym stary pijak

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Polopirynę i do wyrka[emoji3]
Ja jak mam gorączkę a jak mam to 40 42 to tylko polopiryna nic innego . Po pół godziny jak nowo narodzona. A po dwóch dniach takiej gorączki jestem zdrowa.

A ja wlasnie moja salatke z tunczyka wcinam, i kurde nie moge sie dzis z wami rozstac, mezu jeszcze godzine w pracy, maly z jakas angielska dupa skaypuje a ja ogladam Milionerow i gadam z wami, toz to czyste szalensto ;)
Mój dziś do 2 w nocy więc też szaleństwo [emoji23][emoji3][emoji3][emoji3]

Polopirynę i do wyrka[emoji3]
Ja jak mam gorączkę a jak mam to 40 42 to tylko polopiryna nic innego . Po pół godziny jak nowo narodzona. A po dwóch dniach takiej gorączki jestem zdrowa.

To na mnie tylko dziala pyralgina i fervex. Tez po max 4 dniach zdrowa jestem. Wlasnie sobie fervex rozpuscilam zaraz wypije

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry