reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No co zrobic=) taka miala wizje siebie=)

Ale mialam dzis jakis w miare dobry dzień=)

Poszalalam na orbitku, mam chytry plan na zadanie cierpienia pacjentom, bo mnie wkundziaja. Mamie dzis powiedzialam ze chcialabym dostac plytke Eda Sheerana i ze wtedy nawet uwierze w Mikolaja =D

A jeszcze menzu calkiem w formie widze toto moze cos może... kto wie

reklama
[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Mój kochany Aniołek patrzy z góry na swoją rodzinkę .... Zdążyłam zobaczyć i usłyszeć... A potem ta głucha cisza....[emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, każda z nas ma swojego Anioła ty masz takiego spod serca, i wierzę, że jest szczęśliwy gdy sie usmiechasz i wspominasz go dobrze. Łzy trzymaja przzy ziemi. Tulam!

Flaczki bleeeee nie lubię ani flaczkow ani wątroby czy innych podrobów no i owoców morza

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Oj Elodka nie wiesz co dobre:p

Kochana, każda z nas ma swojego Anioła ty masz takiego spod serca, i wierzę, że jest szczęśliwy gdy sie usmiechasz i wspominasz go dobrze. Łzy trzymaja przzy ziemi. Tulam!
Kobietko aleś mi napisała, aż się po ryczałam [emoji8][emoji8][emoji8]
Nikomu nie życzę...
Również przytulam, dziękuję. [emoji8]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry