kolekcjonerka mały ma swój pokój i łóżko też ale w tym pokoju mało przesiaduje, dla niego to raczej przechowalnia zabawek. Najwięcej siedzi w dużym pokoju.Tam śpi z nami, ogląda bajki i bawi się.
Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? My 2 tyg.temu wróciliśmy z Grecji i ostatniego dnia pobytu jak w zegarku pojawiła się @. Wkurzyłam się masakrycznie, jakby już 1 dnia nie mogła poczekać aż wrócę.
Fabimama staram się zająć głowę odkąd poroniłam, czyli od połowy listopada. Nie raz wymyślałam sobie rzeczy, których mój m nie rozumiał. 2 cykle do tyłu udało mi się nieźle wyluzować, nawet nie miałam parcia na sex w dni płodne.Mój m się wtedy zdziwił. Ja zresztą też, no ale nic to nie pomogło.Teraz będzie gorzej bo będę siedzieć w pokoju z ciężarną koleżanką, więc jakaś presja dodatkowa będzie.Muszę jakoś ochłonąć, bo jestem na wszystko negatywnie nastawiona. Mojemu synowi nawet udziela się mój dołek. Wczoraj zaczął gadać że nic mu nie wychodzi, że jest małą dzidzią bo nic nie umie, nikt go nie lubi, a w ogóle to jest głupi. Jakby czytał w moich myślach, tylko że ja przy nim nie mówię takich rzeczy.Jednak dzieci wyczuwają nastawienie rodziców.Musimy zrobić razem coś fajnego. Teraz za dużo rzeczy nie mamy do wyboru, bo trzęsę się nad nim, aby był zdrowy bo we wtorek mamy wycięcie 3-go migdała.Ale po tym na pewno coś fajnego mu wymyślę.