reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny! :-)
Mało się odzywam ale trzymam cały czas kciuki za wszystkie.
U mnie powinny rozpocząć się już starania...ale nie rozpoczęły się bo mój M jest ciągle zmęczony, zestresowany pracą, jest kochany przytula mnie i całuje ale nic dalej, mówi że jutro...
Bardzo mi przykro, wiem że on też bardzo przeżywa to że nie mamy dziecka, nie chce na niego naciskać bo będzie jeszcze gorzej :-(

Pozdrawiam Was :cool2:

lux dzięki za pocieszenie i doping. Muszę się nastawić pozytywnie bo w każdej kwestii ostatnio jestem na nie.Wróciłam z wczasów, jestem niecałe 2 tyg. w Polsce i cały czas się dołuję, za dużo spraw spadło na mnie nagle.Chodzę podminowana i psychicznie się wykańczam.

Dziewczynki, trzymam za Was wszystkie kciuki, oby się udało zajść i brzuchatkom - spokojnej i bezproblemowej ciąży.
Ja naprawdę się nie nastawiam. I nie wiem czy w ogóle iść na bete. Teraz znów jak patrzę to test tylko z 1 kreską...drugiej znów nie widać. Ja już nie wiem czy jakieś urojenia mam?
W ogóle jakaś wypluta z emocji jestem. :(
Będzie dobrze!
jest fotka na dole pod postem, na tel piszesz?
Z telefonu... ; ( zaraz pójdę na kompa chyba...
Nie, tydzień przed @ wg jednych obliczeń, wg drugich @ 9 lipca...
Kochana to test zaden ci prawidlowy nie wyjdzie. Beta to najlepsze rozwiazanie ...
Cześć dziewczyny! :-)
Mało się odzywam ale trzymam cały czas kciuki za wszystkie.
U mnie powinny rozpocząć się już starania...ale nie rozpoczęły się bo mój M jest ciągle zmęczony, zestresowany pracą, jest kochany przytula mnie i całuje ale nic dalej, mówi że jutro...
Bardzo mi przykro, wiem że on też bardzo przeżywa to że nie mamy dziecka, nie chce na niego naciskać bo będzie jeszcze gorzej :-(

Pozdrawiam Was :cool2:
Kochana... spokojnie... dzis mecz maz sie zrelaksuje daj mu piwko pokibicuj razem z nim i może się uda coś zadziałać ...może Twój mąż zaczyna się obawiać ze to jego wina ze nie z achodzisz w ciążę... i woli unikać Przytulanka... i tak może być...

85993e3krgxydke3.png

Nick-wiek-imię-Cykl-data@

Samotnaja-28-Ania-3-28/06
Kolekcjonerka-35-Oliwia-1-02/07
Dżoł - 29 - Asia - 2 - 2/07
Karola.2-24-Karolina-13-07/07
caltha-30-Agata-12- 7/07
Bertha -34 -Beata-8 -9/07
Gabiś - 34 - Gabi - 2 - 9/07
Kacha10 -34-Kasia-6- 14/07
Agatix-23- Agata- 1- 17/07
Kotek87-29- - 14-18/07
Inga90- 26- Inga -15-19/07
Skaba- 35 - Iza - 19- 19/07
Izabela90-26-Iza-4-20/07
Asia669 -31 - Asia - 4 - 23/07
siwa84 - 32 - Ola - 2- 23/07
Spark- 26- Lena - 27-23/07

Udało się !! Są II kreseczki !

Nick. Termin porodu
Oleczka920: ♡ Listopad 2016
Luxuorius: ♡ 26 Grudzien 2016
Renia83: ♡ 15 styczeń 2017
Kruczyca: ♡ styczeń 2017
Maciur-ka: ♡ 1-3 Luty 2017
Anna 25: ♡ 9 luty 2017
Fabimama: ♡ 11 Luty 2017
Elenna: ♡ 20 Luty 2017
Evee: ♡ Marzec 2017

Poczekalnia:
Mamuniol-31-Marta-5-06/06
NeSSi -34 -Zosia - 2- 15/06
KulkaMM-28-Marta-2-21/06
Katkatarinka-26-Kasia-3-26/06
Melania02-32-Aga- 6-10/06
89katia
Magoo-40- -14- 26/04
Anulka_p- 30- Ania
Ann89 ♡♡♡
Paraplu: ♡♡♡

85993e3krgxydke3.png

Inga 90 mój po stracie też bał się starań. Przez pierwsze 2 miesiące nie chciał nawet słyszeć o staraniach i jakiejkolwiek ciąży. Teraz jakoś wziął się w garść, może moja nie pewna sytuacja w pracy go zdopingowała.Może Twój potrzebuje trochę czasu. Podpytaj się go delikatnie co czuje.

Będzie dobrze!

Z telefonu... ; ( zaraz pójdę na kompa chyba...

Kochana to test zaden ci prawidlowy nie wyjdzie. Beta to najlepsze rozwiazanie ...

Kochana... spokojnie... dzis mecz maz sie zrelaksuje daj mu piwko pokibicuj razem z nim i może się uda coś zadziałać ...może Twój mąż zaczyna się obawiać ze to jego wina ze nie z achodzisz w ciążę... i woli unikać Przytulanka... i tak może być...

85993e3krgxydke3.png
Miał już kiedyś taki kryzys, ale przeszło mu, teraz ma bardzo dużo na głowie, rozumiem go bo ja też czasami mam już gość starań...
Masz rację dzisiaj mecz piwko i relaks!!! :biggrin2:
Najwyżej wyciągnę jakiegoś asa z rękawa :-D
Dziewczyny u Was pojawiają się takie problemy czy raczej zawsze Panowie gotowi? ;-)

Miał już kiedyś taki kryzys, ale przeszło mu, teraz ma bardzo dużo na głowie, rozumiem go bo ja też czasami mam już gość starań...
Masz rację dzisiaj mecz piwko i relaks!!! :biggrin2:
Najwyżej wyciągnę jakiegoś asa z rękawa :-D
Dziewczyny u Was pojawiają się takie problemy czy raczej zawsze Panowie gotowi? ;-)
U mnie zwykle jest tak, że już w którymś dniu zaczynamy się przytulać, i chłopak mówi, że nie umie, że denerwuje go taki niespontaniczny seks, choć gdybyśmy nie wiedzieli, że są dni płodne to pewnie nie byłoby żadnego problemu :) i przez chwilę marudzi, że pewnie przez niego zmarnujemy najważniejszy dzień, ja mówię, że spokojnie, że może jutro, a jak nie to jest kolejny miesiąc itd. Nie mija godzina i już jesteśmy po wszystkim, chłopak się odblokowuje i robimy to z przyjemnością :)

Hejka. Pojechalam dzis na badanie i sie spoznilam... Pomyslalam sobie trudno zrobie jutro... Odebralam wyniki z wtorku i nie mam juz po co robic bety. Moj wynik to 1,34 wiec nic z tego albo jest za mala... Najwazniejsze ze nie grozi mi zasniad. A jesli @ nie przyjdzie w ciagu dwoch tygodni to zrobie test... No i za dwa tygodnie akurat bede miala wizyte wiec jesli sie uda to od razu bedzie potwierdzone... Troche mi smutno no ale coz... Mloda jestem, mam czas

reklama
Inga90 u nas jest kiepsko z sexem, bo mamy 4-latka w domu, który w dodatku z nami śpi i zasypia wtedy kiedy my.Z reguły przytulanka są zaraz po skończonym okresie, potem w dni płodne- często musimy się nadgiąć bo np. jesteśmy zmęczeni i się nie chce ale nie chcemy marnować cyklu bo jak ja to mówię lotna nie jestem.Więc tak 12 i 13 dc obowiązkowo bo ja mam cykle po 26 dni, i potem przed okresem mamy ochotę. Więc wiele tego nie wychodzi.

Do góry