reklama
nie smutaj sie, uda sie zobaczysz!!!Hejka. Pojechalam dzis na badanie i sie spoznilam... Pomyslalam sobie trudno zrobie jutro... Odebralam wyniki z wtorku i nie mam juz po co robic bety. Moj wynik to 1,34 wiec nic z tego albo jest za mala... Najwazniejsze ze nie grozi mi zasniad. A jesli @ nie przyjdzie w ciagu dwoch tygodni to zrobie test... No i za dwa tygodnie akurat bede miala wizyte wiec jesli sie uda to od razu bedzie potwierdzone... Troche mi smutno no ale coz... Mloda jestem, mam czas
Kochana głowa do gory.. Masz dobre podejście .. uda się w końcu.Hejka. Pojechalam dzis na badanie i sie spoznilam... Pomyslalam sobie trudno zrobie jutro... Odebralam wyniki z wtorku i nie mam juz po co robic bety. Moj wynik to 1,34 wiec nic z tego albo jest za mala... Najwazniejsze ze nie grozi mi zasniad. A jesli @ nie przyjdzie w ciagu dwoch tygodni to zrobie test... No i za dwa tygodnie akurat bede miala wizyte wiec jesli sie uda to od razu bedzie potwierdzone... Troche mi smutno no ale coz... Mloda jestem, mam czas
A nie macie możliwości zalawienai opieki dla malucha??? Lub oduczyć małego spania z wami??? U nas młody spał w naszej sypialni do 7 roku życia!!! Teraz wiem że tego błędu nie popełnia drugi raz... cholernie ciężko było go nauczyć spać w swoim pokoju....Inga90 u nas jest kiepsko z sexem, bo mamy 4-latka w domu, który w dodatku z nami śpi i zasypia wtedy kiedy my.Z reguły przytulanka są zaraz po skończonym okresie, potem w dni płodne- często musimy się nadgiąć bo np. jesteśmy zmęczeni i się nie chce ale nie chcemy marnować cyklu bo jak ja to mówię lotna nie jestem.Więc tak 12 i 13 dc obowiązkowo bo ja mam cykle po 26 dni, i potem przed okresem mamy ochotę. Więc wiele tego nie wychodzi.
Luz kochana a robiłaś sobie test z obrączki ???? Co wychodzi???nie smutaj sie, uda sie zobaczysz!!!
kacha10
Fanka BB :)
Fabimama załatwiam czasem opiekę nad nim. Choć nie jest to łatwe.Dziś po pracy będę musiała go wujkowi wcisnąć przynajmniej na godzinę. Wczoraj mały leżał w pokoju i oglądał bajki a my zamknięci w drugim pokoju działaliśmy. Myśleliśmy że po imprezie urodzinowej kolegi będzie zmęczony i tylko czekaliśmy aż zaśnie. Ale o godz.22 stwierdziliśmy że nie ma szans i nie ma co tracić czasu. Muszę się zabrać za te jego spanie. Ostatnimi czasy synek chorował, strasznie się pocił w nocy, zmieniałam po parę razy koszulki więc nie zaprzątałam sobie tym głowy. We wtorek idziemy wyciąć trzeci migdal i mam nadzieję, że to coś pomoże.
nie wierze w takie rzeczyLuz kochana a robiłaś sobie test z obrączki ???? Co wychodzi???
kacha10
Fanka BB :)
Inga90 no właśnie te myślenie trudno wyłączyć. Moja druga ciąża to był efekt luzu i cieszenia się sexem. szybko zaszłam ale niestety straciłam ciążę. Teraz już nie potrafię się wyluzować i wyłączyć więc pewnie trochę czasu mi zejdzie.
U nas do tej pory i wszystkich znajomych się sprawdza.... haha teraz i mi i mężowi pokazuje córkę. .. zobaczymy... oczywiście to tylko zabawanie wierze w takie rzeczy
Kochana a moze warto sobie czyms zajac glowe???? U mnie w pierwszej ciąży -planowałam ślub... organizacje itp... zaskoczyło... teraz w maju kiedy zaszlam w ciążę cały okres przed i poowulacyjny miałam gości komunijnych na głowie... i organizacje komuni... po prostu nie myślałam... oczywiście po każdych przytulankach w kalendarzyku zaznaczam serducha... ale tez mialam atak paniki... i starałam się niczym nie denerowowac... i sie udalo.Inga90 no właśnie te myślenie trudno wyłączyć. Moja druga ciąża to był efekt luzu i cieszenia się sexem. szybko zaszłam ale niestety straciłam ciążę. Teraz już nie potrafię się wyluzować i wyłączyć więc pewnie trochę czasu mi zejdzie.
. Choć ten cykl właśnie spisalam na straty...
Może jakiś maly remont w domu.... choćby malowanie ścian i przestawianie mebli... ??
reklama