reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej,
U mnie z przytulankami tez skąpo. Dosłownie ze 4 razy w cyklu, w tym 2-3 razy zaplanowane przy owu. Wiec nie mogę tego zostawić losowi bo nigdy byśmy nie zaskoczyli... Wiec niestety seks jest mechaniczny, w jednym celu.. M nie lubi tego ale kilka dni wczesniej informuje ze tworzymy za 2 dni życie wiec zeby sie juz nastawił. I nie ma ze boli.. On jest poinformowany i nie odmawia, mimo ze nie lubi w ten sposób...

A na luzaku przed moja stracona ciąża to niezabezpieczalismy sie 1,5 roku i dopiero sie ciąża pojawiła, wiec nawet na luzie nie jest u nas prosto.

Sałatka, szkoda :(

Gabis, ja wierze!!

dziewuszki ja dopiero siadłam - skończyłam prasować ciuchy na wyjazd Oli i trochę moich, jutro reszta:/ jeszcze idę ostatni dzień do pracy, więc mam mało czasu na pakowanie i ogarnięcie całej naszej trójki.
u mnie bez zmian - w ciągu dnia było mi słabo, po 15.00 usypiam, a teraz od 2 godzin podbrzusze daje w kość i co chwila sprawdzam czy wkładka czysta...
mam raczej złe przeczucia... ech niech już szybciej wszystko stanie się jasne...

jutro teoretycznie dzień planowanej @... teoretycznie...zależy jak liczyć przewidywaną długość cyklu...
tak bardzo bardzo bardzo bym chciała już wiedzieć.... czy pakować podpaski, czy brać kolejne testy ciążowe.... czy będę mogła pływać w basenie czy będę zapijać smutki drinkami z palemką....

Kolekcjonerka a Ty dziś na betę miałaś iść?
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

nie poszłam jednak.....

Dziewczyny u Was pojawiają się takie problemy czy raczej zawsze Panowie gotowi? ;-)

u nas czasem też jest zmęczony, albo jak wypije za dużo:p

Inga90 u nas jest kiepsko z sexem, bo mamy 4-latka w domu, który w dodatku z nami śpi i zasypia wtedy kiedy my.Z reguły przytulanka są zaraz po skończonym okresie, potem w dni płodne- często musimy się nadgiąć bo np. jesteśmy zmęczeni i się nie chce ale nie chcemy marnować cyklu bo jak ja to mówię lotna nie jestem.Więc tak 12 i 13 dc obowiązkowo bo ja mam cykle po 26 dni, i potem przed okresem mamy ochotę. Więc wiele tego nie wychodzi.

kacha10 spóbujcie synka odzwyczaić, raz ze się nie wysypiacie (tak podejrzewam) a 2 wasze życie seksualne na tym ubolewa.... A synek ma swój pokój? Swoje łóżko?

Pęcherzyk ma 19,7 mm gin mowil ze piekny i prawdopodobnie w sobote owu. Mamy dzialac co 2 dni.

super! zaciskam &&& za działania!!!

Dobry wieczór.
Dawno nie byłam na bb...
Mamy 3 letnią córeczkę i chcielibyśmy mieć drugie maleństwo ale na razie się nie udało :(
witaj i powodzenia w kolejnym cyklu:)

Dobry wieczór.
Dawno nie byłam na bb...
Mamy 3 letnią córeczkę i chcielibyśmy mieć drugie maleństwo ale na razie się nie udało :(
Witam. Napisz nam coś więcej o sobie... który miesiąc starań?
Pęcherzyk ma 19,7 mm gin mowil ze piekny i prawdopodobnie w sobote owu. Mamy dzialac co 2 dni.

Kochana piękny pecherzyk! Trzymam kciuki!!!!!

85993e3krgxydke3.png

Hej dziewczyny. Mi udało się wyluzować, i nie myśleć codziennie o ciazy i o tym ze dni plodne się zbliżają i trzeba się starać. W sobote wyjeżdżamy na Urlop do polski wcześniej niż planowaliśmy, ale bardzo się z tego cieszę . Dzieciaczki juz odliczaja dni. Tam napewno się zrelaksuje. Ale już odrazu mogę stwierdzić że nic nie wyjdzie , wiadomo jak to w gościach,nie ma kiedy się chce Hehe. Dni plodne z obliczeń kalendarzyka wypadają na 2 lipca, a ja myśle że już się chyba zaczęły. Teraz biorę na luzie wszystko za bardzo się spinalam i doszukiwalam się objawów. Jak nie teraz to w następnym cyklu.

Fabimama pierwszy miesiąc za nami :zawstydzona/y: wiem, że to nic... wiem że ludzie się starają miesiącami, latami...
W pierwszą ciąże zaszłam w pierwszym cyklu starań ale teraz pewnie nie będzie tak łatwo. Brałam prawie 2,5 roku tabletki :-( :(
No i dostałam dzisiaj @ terminowo jak przy tabsach...

kolekcjonerka mały ma swój pokój i łóżko też ale w tym pokoju mało przesiaduje, dla niego to raczej przechowalnia zabawek. Najwięcej siedzi w dużym pokoju.Tam śpi z nami, ogląda bajki i bawi się.
Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? My 2 tyg.temu wróciliśmy z Grecji i ostatniego dnia pobytu jak w zegarku pojawiła się @. Wkurzyłam się masakrycznie, jakby już 1 dnia nie mogła poczekać aż wrócę.
Fabimama staram się zająć głowę odkąd poroniłam, czyli od połowy listopada. Nie raz wymyślałam sobie rzeczy, których mój m nie rozumiał. 2 cykle do tyłu udało mi się nieźle wyluzować, nawet nie miałam parcia na sex w dni płodne.Mój m się wtedy zdziwił. Ja zresztą też, no ale nic to nie pomogło.Teraz będzie gorzej bo będę siedzieć w pokoju z ciężarną koleżanką, więc jakaś presja dodatkowa będzie.Muszę jakoś ochłonąć, bo jestem na wszystko negatywnie nastawiona. Mojemu synowi nawet udziela się mój dołek. Wczoraj zaczął gadać że nic mu nie wychodzi, że jest małą dzidzią bo nic nie umie, nikt go nie lubi, a w ogóle to jest głupi. Jakby czytał w moich myślach, tylko że ja przy nim nie mówię takich rzeczy.Jednak dzieci wyczuwają nastawienie rodziców.Musimy zrobić razem coś fajnego. Teraz za dużo rzeczy nie mamy do wyboru, bo trzęsę się nad nim, aby był zdrowy bo we wtorek mamy wycięcie 3-go migdała.Ale po tym na pewno coś fajnego mu wymyślę.

reklama
Do góry