Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kotek trzymam kciuki za duży piękny dorodny pecherzyk!!!lUX DOBRZE ŻE DZIDZIA ZDROWA :
ja dziś idę na kolejny monitoring zobaczę jak pęcherzyk urósł od ostatniej wizyty
fabimama dzieci szybko rosną
jest fotka na dole pod postem, na tel piszesz?Witam!
I jak kochana lecisz na bete ??? Mocno trzymam kciuki!
Wspaniałe wiadomości!!!! Super ! Oby za 2 tygodnie było coś widać a gdzie to zdjęcie kochana???
Kochana wcale Ci się nie dziwię.. sama pamiętam jak z wielu powodów przez ostatnie lata wstrzymywalismy starania... a tu co chwila ktoś był w ciąży... ; ( trzeba wierzyć... trzymam kciuki za owocne staranka!
Mój synuś dziś ma zakończenie roku szkolnego... ehhh koniec 2 klasy.. kiedy on tak urósł ???!!! Przyszedł też raport szkolny ! Jestem Mega Dumna Dumna tego mojego madrali !
Pieknie!Jestem szczesliwa, wczoraj zobaczylam jak moj maly czlowiek urosl ciaza przestala byc mlodsza, dzieciatko nadgonilo i rowna sie z terminem miesiaczki a wiec tak, dzidzia ma 8 cm, fikala nozkami i raczkami, cos pieknego!! oczywiscie sie poryczalam hihi, dziecko jest zdrowe!!!!!!!!!! widzielismy kregoslup, mozg, zoladek, serce, nozki, raczki, wszystko ok, pomierzyla pani dokor i mowi, ze zdrowe jak ryba takze sie uspokoilam moj maly astronauta nozki rozchyli, ale nie bylo widac kim jest a pani doktor nie chciala wrozyc wiec za dwa tygodnie wizyta i wtedy sie dowiemy dam foto, ale niewyrazne, bo robione wieczorem i Tomka aparat taki zryty
nie daj sie, szybko zajdziesz to dlugo go ogladac nie bedziesz i sie nie zamartwiaj!!!lux zwolnić mnie raczej nie może bo ja mam umowę na czas nieokreślony zawartą z uniwerkiem. Tylko że on mnie nie cierpi z powodu mojego obecnego szefa. Panowie się nie cierpią, długa historia a ten ciul lubi się mścić. Może mi obrzydzać życie w pracy, że sama nie wytrzymam. Tak już kiedyś zrobił z jedną dziewczyną. Znalazła sobie pracę i odeszła bo miała go dosyć.