reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dokładnie tak. Przed ciążą moja waga wachała się 42-47 kg. Wyglądałam jak wieszak i za nic nie mogłam przytyć. Ciuchy kupowałam na stadionie i chinczyków bo mieli malutkie rozmiary, albo w dziecięcym. A teraz przy 54 wszędzie się ubiorę.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
To ja tak w jeginsy to jeszcze w rozmiar 27 (H&M) wbijam się tylko na brzuchu troche opiete, za to normalne spodnie to muszę już tak z 31 albo 32 mieć. Czyli wg normalnej rozmiarowki jakies 38/40 noszę a bluzy i koszulki to s/m/l w zaleznosci od producenta.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Mój 7 latek jak bratowa urodziła córkę 3 lata temu to mówił:
-mama kup mi takie tylko inne
A teraz się cieszy nadal jak jakaś dzidzia malutką zobaczy.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Moja dziesieciolatka się pyta koedy zrobimy dziecko bo chce się z dzieckiem bawić i chwalić koleżankom z klasy

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziękuje za powitanie. W kwietniu właśnie minął mi rok jak nie pije zwykłej sypane kawy, coli, pepsi i alkoholu. Niestety ze słodyczami mam problem bo nie mogę się oprzeć. Staram się jeść tylko gorzka czekoladę i robię sobie musy jogurtowe ale różnie z tym bywa. Od dzisiaj pije ziółka niepokalanka. Są ochydne ale dla zajścia w ciaze jestem gotowa się poświecić. Tylko tak się zastanawiam jak mogę uregulować sobie progesteron? To mnie martwi. Niestety narazie mam cykle nieregularne i te nieszczęsne brązowo czerwone plamienia. Czasami wydaje mi się ze moj mąż marnuje czas ze mną na zostanie tata.

Wlasnie wrucilam od ginekologa.Wyniki wyszly dobre,plamienia i dlugie @ powinny sie wyregulowac.Gin powiedzial ze wszystkie badania jakie powinnam miec juz przeszlam i ze nie widzi we mnie problemu zebym zaszla w ciaze,.Tarczyca tez mi sie ladnie normuje.A to ze chce mi pomoc zebym wkoncu zostala mamo to dal skierowanie dla męza na badanie nasienia i na konsultacje z lekarzem ktory zajmuje sie ludzmi ktorzy chca zalozyc rodzine :) Wiec teraz musze zrobic wizyte dla męza.Chociarz tyle dobrego z dzisiejszego dnia :)

O o o chipsy też niestety lubię :-/ ale że do ślubu musimy trochę zacisnąć pasa i zaoszczędzieć kasy,to dodatkową motywację mam.
A ślub to planujwmy cywilny i tylko najblizsza rodzina i świadkowie tak że koszty o wiele mniejsze :-) mi sie zreszta taki maly cichy ślub zawsze marzyl.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja mam cywilny i jestem zadowolona uroczysta skromna w gronie tych którzy mnie kochają niczego więcej niechcialam no i kasy zaoszczedzilismy bardzo duzo

Witam cię Niusia21. A czy możesz powiedzieć w jaki sposób maja ci zniknąć te plamienia? Czy gin dał ci coś na to lub jakie leki bierzesz? W listopadzie moj mąż idzie tez na badanie nasienia. Podejrzewam ze u niego wszystko Ok bo kiedyś już robił co prawda w wojsku ale były w normie. Ma 35 lat

reklama
Witam cię Niusia21. A czy możesz powiedzieć w jaki sposób maja ci zniknąć te plamienia? Czy gin dał ci coś na to lub jakie leki bierzesz? W listopadzie moj mąż idzie tez na badanie nasienia. Podejrzewam ze u niego wszystko Ok bo kiedyś już robił co prawda w wojsku ale były w normie. Ma 35 lat
Przepisal mi megestrol na uregolowanie @ i plamien z ktorymi meczylam sie prawie dwa miesiace bo wczoraj zobaczylam wkoncu u siebie normalny sluz.Przyjmuje tez methimazole na nadczynnosc tarczycy.Po tym megestrolu nastepna @ powinna byc normalna tak zapewnial mi gin wiec zobaczymy co to bedzie.

Do góry